INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - REAL MADRID

ATLETICO MADRID - REAL MADRID // VIDEO+FOTO » VAR cu probleme! Gol controversat validat în derby-ul Madridului, după o fază contestată vehement de „galactici”

Antoine Griezmann // FOTO: Reuters +2   FOTO
Antoine Griezmann // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 17:59

ATLETICO MADRID - REAL MADRID // Derby-ul orașului Madrid a avut parte de o primă repriză incendiară. Campioana Europei e în avantaj după primele 45 de minute, scor 2-1. 

În minutul 25, la scorul de 0-1, Atletico a egalat dintr-o fază extrem de controversată, intens contestată de jucătorii lui Santiago Solari. Totul s-a petrecut în jumătatea celor de la Atletico, Vinicius Jr, jucătorul celor de la Real Madrid, fiind doborât de Angel Correa, fotbalistul lui Atletico. 

Arbitrul a lăsat jocul să continue, iar același Correa l-a angajat ideal pe Griezmann, care a pătruns spre poarta adversarilor și l-a învins pe Courtois.

De la margine s-a arătat ofsaid, însă reluările au demonstrat că atacantul francez se afla în poziție regulamentară. Arbitrul a validat în cele din urmă reușita, însă nu este clar dacă VAR a analizat și faza la care oaspeții au cerut fault la Vinicius.

VIDEO cu golul controversat al lui Griezmann

Urmărește aici duelul dintre Atletico Madrid și Real Madrid

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
lapusneanul
lapusneanul  •  09 Februarie 2019, 19:05

dupa prostii de la digi, comentatorii, au aparut si prostii de la gsp...habar nu au ce analizeaza VAR...

se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  09 Februarie 2019, 19:06

"A gresit VAR?" de parcă VAR e un robot?? E o comisie de arbitrii care văd reluari din toate unghiurile și apoi informează centralul, care ascultă indicațiile sau se uită și el la reluari și decide. Mai impachetati mult pește?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Februarie 2019, 18:55

ii capacim cu tot cu arbitri pe cotonogarii astia.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează