INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Patronul lui Napoli, concediere de antrenor în stilul lui Gigi Becali: „L-am băgat în mă-sa!"

Aurelio De Laurentiis, proprietarul și președintele lui Napoli Foto: Imago
Aurelio De Laurentiis, proprietarul și președintele lui Napoli Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2024 17:22 / Actualizat miercuri, 07 februarie 2024 17:43

Aurelio De Laurentiis, proprietarul și președintele lui Napoli, a povestit ce s-a întâmplat la meciul cu Empoli, în urma căruia l-a dat afară pe Rudi Garcia. „I-am transmis că greșește, iar el mi-a zis: «Lasă-mă s-o fac!»”, și-a amintit ADL, care n-a suportat afrontul și l-a demis imediat.

Rudi Garcia a fost patru luni și jumătate antrenorul lui Napoli. Francezul în vârstă de 60 de ani a venit lângă Vezuviu pe 1 iulie 2023 și a părăsit orașul azzurro pe 14 noiembrie. Dat afară cu scandal de patronul-președinte, Aurelio De Laurentiis, după un 0-1 pe „Diego Armando Maradona" în fața lui Empoli.

Aurelio De Laurentiis: „Rudi Garcia voia să continue pe calea lui"

Chiar De Laurentiis a povestit, într-o conferință de presă organizată la centrul sportiv Castel Volturno, ce s-a întâmplat atunci. Cum s-a ajuns la o ruptură între tehnician și liderul clubului.

Rivalul lui Drăgușin în apărarea lui Tottenham, cel mai rapid jucător din Premier » S-ar putea întrece cu Bolt! + O poveste cu clipe de cumpănă: „La 18 ani am vrut să spun stop
ANGLIA
Rivalul lui Drăgușin în apărarea lui Tottenham, cel mai rapid jucător din Premier » S-ar putea întrece cu Bolt! + O poveste cu clipe de cumpănă: „La 18 ani am vrut să spun stop"

„Ce am greșit cu Garcia? Când mi-a spus, în ziua prezentării, că nu a văzut meciurile lui Napoli, nu l-am crezut. Apoi, am realizat că nu folosea noile achiziții și că voia să continue pe calea lui. I-am oferit câteva șanse, nu l-am dat afară imediat, chiar dacă se spune că De Laurentiis face întotdeauna ceea ce vrea", a spus oficialul napolitan.

Aurelio De Laurentiis: „Ce dracu faci? Chiar vrei să te dau afară?"

De Laurentiis a continuat. „De ce l-am concediat? Pentru că, la ultimul meci, împotriva lui Empoli, i-am transmis că în opinia mea greșește, iar el mi-a zis: «Lasă-mă s-o fac!». Dacă unul îți răspunde astfel, ori îl înjuri imediat, ori taci".

El a ales varianta agresivă, în stilul patronului de la FCSB. "La pauză am coborât la vestiare și i-am spus: «Ce dracu faci? Chiar vrei să te dau afară?». La sfârșitul partidei, chiar asta s-a întâmplat. L-am băgat în mă-sa!".

E mai rău cu Walter Mazzarri decât cu Rudi Garcia

Cu Garcia, Napoli a jucat 16 meciuri în toate competițiile. A câștigat opt, remizând de patru ori și pierzând tot patru.

Rezultatele n-au fost mai bune cu Walter Mazzarri: 15 partide, 6 victorii, două egaluri și șapte eșecuri. Echipa e pe locul 7, la 22 de puncte de liderul Inter Milano.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Revoluția fotbalului: sunt pregătite 5 schimbări majore de regulament » „Roșu” pentru orice henț defensiv în careu + Pedeapsă nouă pentru tragere de timp
REGULAMENT
Revoluția fotbalului: sunt pregătite 5 schimbări majore de regulament » „Roșu” pentru orice henț defensiv în careu + Pedeapsă nouă pentru tragere de timp
Eroul Africii, neînvins de 414 minute la turneul final: „Restul lumii crede că noi jucăm cu maimuțe în poartă”
CUPA AFRICII
Eroul Africii, neînvins de 414 minute la turneul final: „Restul lumii crede că noi jucăm cu maimuțe în poartă”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează