INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Aventurierul de la Manchester City, dezvăluiri șocante: „Am făcut lucruri oribile. Am vrut să fug din Anglia!”

Kyle Walker, prins în jocul periculos între soție și amantă // Foto: Imago +24   FOTO
Kyle Walker, prins în jocul periculos între soție și amantă // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 13:39 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 16:52

Kyle Walker (33 de ani), fundașul lui Manchester City, a admis, într-un lung interviu pentru The Sun, toate erorile comise față de soția sa, pe care a înșelat-o de mai multe ori, creându-și a doua familie. „Am luat decizii stupide. Acțiunile mele au provocat multă durere atâtor oameni. Îmi pare rău, acest lucru nu ar trebui să se întâmple!".

Kyle Walker, apărătorul englez al campioanei Manchester City, s-a hotărât să se „spovedească" în presa britanică, recunoscându-și păcatele comise și faptul c-a dus o viață dublă. 

Devoratoarea de antrenori » De ce nu va exista un Sir Alex Ferguson pe banca tehnică a Barcelonei
LA LIGA
Devoratoarea de antrenori » De ce nu va exista un Sir Alex Ferguson pe banca tehnică a Barcelonei

Jucătorul de 33 de ani s-a destăinuit într-un amplu interviu publicat în The Sun și le-a cerut iertare tuturor persoanelor pe care le-a dezamăgit prin comportamentul duplicitar.

Walker a admis că și-a înșelat de mai multe ori soția, Annie Kilner, și că din relația extraconjugală au rezultat doi copii, cu modelul Lauryn Goodman, el având trei cu partenera oficială!

Kyle Walker: „Singurul vinovat sunt eu!”

Kyle Walker și Annie Kilner (soția lui). Foto: Imago Images
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Getty Images
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Facebook
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Twitter
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Facebook
+20 FOTO

„Am luat decizii prostești și șocante. Nu mă pot gândi ori să-mi imaginez prin ce trece Annie. Am încercat să o întreb, dar e durere. Bărbatul care ar fi trebuit să o iubească, să aibă grijă de ea și să fie alături de ea a înșelat-o. Acțiunile mele au provocat multă durere atâtor oameni.

Îmi pare rău, deoarece, ca familie, acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple. Au fost zile în acest calvar în care am vrut doar să mă ghemuiesc și să adorm. Singurul vinovat sunt eu. Am roluri și responsabilități de care sunt conștient și am luat decizii stupide. 

Dar trebuie să-mi recunosc greșelile, o datorez tuturor. Trebuie să aflu de ce am făcut-o și de ce au apărut aceste situații. Sunt om și am făcut greșeli pe teren și în afara lui", a declarat Walker, care a câștigat 17 trofee cu „cetățenii” din 2017 încoace. Are 81 de selecții și un gol pentru naționala Angliei.

17,5 milioane de euroa fost suma pentru care Kyle Walker a fost aproape să se transfere în urmă cu un an la Bayern, în încercarea de a fugi în Germania. Actuala sa cotă de piață e de 13 milioane, conform transfermarkt.de

Kyle Walker: „Am vrut să scap de presă”

Situația teribilă în care ajunsese l-a adus în pragul altei decizii greu de înțeles, în urma căreia și-a atras critici din toate părțile: „Am încercat să evadez. Dacă am vrut să părăsesc orașul? Nu, bineînțeles că nu. Suntem cea mai bună echipă din lume în acest moment. Dar a fost o oportunitate de a scăpa de Anglia și de atenția presei. Guardiola nu știa ce se întâmplă. 

În fotbal am realizat mai mult decât am crezut vreodată că voi reuși. Dar s-o rănesc pe cea care cred cu adevărat că e cea mai bună prietenă a mea, asta mă doare foarte tare. Cum am putut răni pe cineva pe care iubesc atât de mult? Este ceva ce trebuie să găsesc în mine însumi.

- Kyle Walker, fundaș Manchester City

Nu am vrut să îi spun pentru că nu am vrut să creadă că nu sunt acolo din punct de vedere mental. Nu pot să-i mulțumesc îndeajuns pentru înțelegerea și încrederea pe care mi le-a arătat timp de 4 ani. Când am cunoscut-o pe Annie la 17 ani, nu mi-am imaginat niciodată că viața mea va fi așa. Nu m-am gândit niciodată că voi fi tatăl a șase copii".

Nu a fost ceva intenționat sau premeditat, dar m-am culcat cu ea. Se întâmplau multe lucruri, dar nu este o scuză. Aveam o ruptură musculară la inghinali, dar aveam și o Cupă Mondială pentru care trebuia să-mi recapăt forma fizică.

- Kyle Walker, fundaș Manchester City

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Primire spectaculoasă pe Anfield la doar două zile după ce și-a anunțat plecarea » Jurgen Klopp, în lacrimi în fața fanilor lui Liverpool
LIVERPOOL
Primire spectaculoasă pe Anfield la doar două zile după ce și-a anunțat plecarea » Jurgen Klopp, în lacrimi în fața fanilor lui Liverpool
Accidentat din octombrie, Neymar i-a șocat pe fani cu ultima apariție: „Se pregătește de retragere”
BRAZILIA
Accidentat din octombrie, Neymar i-a șocat pe fani cu ultima apariție: „Se pregătește de retragere”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează