INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CIPRU

exclusiv Bălgrădean, sfătuit să meargă în Cipru: „Ar fi un campionat care i-ar prinde foarte bine”

Cristi Bălgrădean
Cristi Bălgrădean

Articol de - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 17:06 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 17:25

Contactat de GSP.RO, Bogdan Andone (46 de ani) a confirmat interesul pentru Cristian Bălgrădean (33 de ani) din prima ligă cipriotă și dezvăluie ce l-a sfătuit pe portar.

Andone, ultima oară la Voluntari, se află în Cipru, unde a asistat la mai multe meciuri din prima ligă.

Bogdan Andone: „Am avut o discuție pentru el în Cipru”

Bogdan Andone dezvăluie că Bălgrădean a mai fost aproape să ajungă în Cipru, în momentul când a plecat de la FCSB, însă portarul a ales să meargă la CFR Cluj.

„Da, știu că Bălgrădean este dorit în Cipru. Și eu am avut o discuție acum ceva vreme, pentru el, în Cipru, și probabil din acest motiv a rămas în atenția echipelor. 

Acum să vedem, pentru că erau două echipe care erau interesate în acel moment, dar el a ales CFR Cluj. Nu știu ce spun acum, pentru că astăzi și mâine este etapă în Cipru”, a declarat Bogdan Andone în exclusivitate pentru GSP.RO.

Cristian Bălgrădean ar putea pleca de la CFR Cluj! Cine îl urmărește pe portarul campioanei
CFR CLUJ
Cristian Bălgrădean ar putea pleca de la CFR Cluj! Cine îl urmărește pe portarul campioanei

Antrenorul spune că sunt șanse că portarul să ajungă în cele din urmă în campionatul cipriot și este de părere că „Pufi” s-ar adapta excelent acolo.

„Într-adevăr, sunt echipe care sunt în suferință și ar avea nevoie de el. E foarte posibil ca, din punctul ăsta de vedere, mutarea să se facă la un moment dat, dacă el va dori să plece de la CFR, dar cu siguranță interes din Cipru există pentru el.

Am discutat cu el și i-am spus că Cipru ar fi o țară și un campionat care i-ar prinde foarte bine, iar din punctul meu de vedere s-ar adapta foarte bine aici”, a spus tehnicianul.

Andone a evoluat în Cipru timp de 3 sezoane. A început la Apollon Limassol în 2006 și a mai trecut pe la Alki Larnaca și Ermis Aradippou, înainte de a reveni în România, la Farul, de unde s-a retras în 2010. 

Bălgrădean, dorit în trecut de Omonia Nicosia 

În ianuarie 2020, când Bălgrădean era legitimat la FCSB, Gigi Becali a refuzat oferta celor de la Omonia Nicosia. Ciprioții erau dispuși să plătească 100.000 de euro, însă latifundiarul n-a vrut să renunțe la jucător fără cel puțin 300.000.

La scurt timp după, Omonia a adus un alt portar român, pe Costel Pantilimon, care a rezistat doar 5 luni în capitala Ciprului. Cristian Bălgrădean evoluează la CFR Cluj din iulie 2020, când a semnat cu echipa din Gruia din postura de jucător liber de contract. În acest sezon a apărat în 15 partide, în care a primit 9 goluri.

Citește și:

Toni Petrea explică revenirea la FCSB: „Îmi plac provocările” + modul cum a fost întâmpinat de jucători

MM Stoica, soluție inedită pentru a evita greșelile de arbitraj: „Hai să facem o românească până avem VAR”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close