INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ATLÉTICO 2-0

BARCELONA - ATLETICO 2-0 // Antoine Griezmann, ținta principală pe Camp Nou! Refuzul Barcelonei i-a scos din minți pe fani: „Nenorocitule!”

Antoine Griezmann a fost ofertat de Barcelona
Antoine Griezmann a fost ofertat de Barcelona

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 09:41

Suporterii catalani nu au uitat că, vara trecută, Antoine Griezmann a refuzat în cele din urmă Barcelona, prelungindu-și contractul cu Atlético.

  • Meciul dintre Barcelona și Atletico Madrid, din etapa cu numărul 31 din La Liga, s-a terminat 2-0 (Luiz Suarez 84', Messi 87')
  • Barcelona se distanțează astfel la 11 puncte de Atletico Madrid, locul 2, și la 13 de Real Madrid, locul 3 (Clasamentul AICI)

Așa că francezul lui Atletico a fost cel mai fluierat jucător al adversarilor încă de când crainicul a anunțat echipa madrilenă.

În repriza a doua, atacantul a executat primul corner al oaspeților. Și galeria blaugrana a luat foc, insultându-l: „Griezmann, nenorocitule, dispari de pe Camp Nou!”.

Totuși, e foarte posibil ca francezul să semneze cu Barça în această vară. Gruparea catalană îi va achita clauza de reziliere de 120 de milioane.

VEZI ȘI:

VIDEO+FOTO S-a decis titlul în Spania! Barcelona e 99% campioană după victoria din derby

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close