INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern a trecut în pole position pe ultima sută: „Pista «Harry Kane» este mai «încinsă» ca oricând”

Harry Kane. Foto: Instagram
Harry Kane. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2023 10:34 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 11:09

Tabloidul german Bild susține că Bayern este în contact cu Harry Kane, 29 de ani, și ar putea profita de faptul că Tottenham nu vrea să-l vândă unei rivale din Premier League. Campioana Germaniei l-ar putea obține la o sumă cifrată între 80 și 90 de milioane de euro.

Harry Kane revine în prim-plan la Bayern! Deși ziarele britanice susțin că ar vrea să rămână în Premier League, tabloidul german Bild a aflat că gruparea bavareză este foarte aproape de golgheterul lui Tottenham: „Pista «Kane» este mai «încinsă» ca oricând. Bayern se află în contact cu jucătorul”.

MM Stoica vrea să aducă la FCSB un fotbalist din Superliga: „E sub contract”
FCSB
MM Stoica vrea să aducă la FCSB un fotbalist din Superliga: „E sub contract”

Tottenham i-ar cere peste 100 de milioane lui Manchester United pentru Harry Kane

Este adevărat că internaționalul englez ar favoriza un transfer în Premier League, numai că patronul lui Tottenham, Daniel Levy, nu vrea să-l vândă unei concurente din campionat. 

Și dacă ar face-o într-un final, numai pentru o sumă foarte mare, undeva peste 100 de milioane de euro.

Manchester United, foarte interesată la un moment dat, a făcut pasul înapoi. Motivul? Prea mulți bani pentru un fotbalist care pe 28 iulie împlinește 30 de ani. Și căruia îi expiră contractul într-un an!

Real Madrid preferă să se concentreze asupra lui Kylian Mbappe

La fel, se pare, gândește și președintele lui Real Madrid, Florentino Perez. De când Mbappe a anunțat că nu-și prelungește contractul cu PSG, scadent în 2024, Perez ar prefera să-și concentreze banii și energia pe achiziționarea atacantului francez. Acum, dacă va fi posibil!

Astfel a ajuns Bayern în pole position. Iar potrivit aceluiași Bild, campioana Germaniei l-ar putea obține de la Tottenham la un preț sensibil sub cota sa de piață, cifrată la 90 de milioane de euro.

Jurnalistul italian Rudy Galetti, expert în mercato, a confirmat pe Twitter: „Discuțiile dintre oficialii lui Bayern Munchen și Kane au decurs foarte bine. Urmează negocieri cu Spurs”.

213 goluria înscris Harry Kane în Premier League. Îi mai trebui 57 pentru a-l egala pe deținătorul recordului, Alan Shearer

Citește și:

Manchester City a bătut palma cu fotbalistul de 100 de milioane de euro

Prunea are 4 remarcați din naționala de tineret: „În rest, suntem jos de tot”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (5)
Coster
Coster  •  25 Iunie 2023, 13:30
Postat de luciann pe 25 Iunie 2023, 12:53

Ai citit cu atentie? Ii expira contractul la anul, si poate pleca gratis...

Real Madrid a oferit peste 200 de milioane pentru Mbappe, când se afla în aceasi situație contractuală. Man United chiar au mare nevoie de un jucător ca și Kane. Bineînțeles că Levi știe și ține la preț, mai ales că jucătorul ar vrea să rămână în Anglia pentru a depăși recordul lui Shearer. Când nu vrei neapărat să vinzi, ceri cât vrei. Mai ales că United au plătit bani foarte mulți pe alde Maguire, Antony, etc

fibra
fibra  •  25 Iunie 2023, 13:16

Bayern a aratat in ultimul an ca s-a bramburit la nivelul conducerii.Dupa 11 titluri consecutive si 33 in total sa-l dai afara pe Nagelsmann neanvins in UCL inseamna ca esti de o invidie bolnava.

luciann
luciann  •  25 Iunie 2023, 12:53
Postat de Coster pe 25 Iunie 2023, 11:40

Nu cred deloc că sunt prea mulți bani pentru golgheterul din toate timpurile pentru Spurs și naționala Angliei, și al doilea marcator din Premier League all time. Ce dacă are 30 de ani, el marchează an de an peste 20 de goluri pe sezon.

Ai citit cu atentie? Ii expira contractul la anul, si poate pleca gratis...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează