INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

REZUMAT VIDEO Scor halucinant în Bayern - Darmstadt » La pauză era 0-0, iar campioana Bundesligii a jucat în „10” din minutul 4 + Kane, gol fenomenal de la 50 de metri

Bayern Munchen s-a impus împotriva nou-promovatei Darmstadt în etapa #9 din Bundesliga, scor 8-0. Foto: Imago +10   FOTO
Bayern Munchen s-a impus împotriva nou-promovatei Darmstadt în etapa #9 din Bundesliga, scor 8-0. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 18:30 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 19:46

Bayern Munchen s-a impus împotriva nou-promovatei Darmstadt în etapa #9 din Bundesliga, scor 8-0. Toate golurile s-au marcat în repriza secundă, în timp ce în prima parte au fost arătate 3 cartonașe roșii!

Bayern Munchen a spulberat-o pe teren propriu pe Darmstadt, scor 8-0. Bavarezii au avut un început dificil de partidă, după eliminarea lui Joshua Kimmich din minutul 4. Până la pauză însă, oaspeții au văzut alte două „roșii”, Gjasula în minutul 21 și Maglica în minutul 41.

Poveste genială cu Gabi Tamaș: „Bă, haideți cu mine în bazar să-mi iau un lanț de aur!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Poveste genială cu Gabi Tamaș: „Bă, haideți cu mine în bazar să-mi iau un lanț de aur!”

Bayern Munchen, 8 goluri în repriza a doua cu Darmstadt

Kane a fost omul meciului pentru Bayern, cu un hattrick de zile mari. A deschis scorul în minutul 51 cu capul, pentru ca în minutul 69 să izbutească o adevărată „bijuterie”, un gol de senzație cu un șut de la peste 50 de metri! Și-a completat hattrick-ul cu două minute înainte de final, când a fost lansat perfect în careu de Sane.

Sane și-a trecut și el în cont o „dublă”, un gol simplu din 3 metri (56) și o execuție superbă de la marginea careului (64). Musiala a reușit și el o „dublă”, marcând mai întâi cu un șut pe jos de la 16 metri (60), iar apoi cu o execuție de finețe din interiorul careului (76). Muller și-a trecut și el numele pe tabelă în minutul 71 cu o reluare din apropiere.

Cu această victorie Bayern Munchen ajunge pe primul loc în Bundesliga, cu 23 de puncte, cu unul mai mult decât Bayern Leverkusen. Echipa condusă de fostul jucător al lui Bayern Munchen, Xabi Alonso, poate redeveni lider după partida de duminică contra lui Freiburg.

+6 FOTO

Vezi și alte știri:

Scenografie spectaculoasă pe tot stadionul la El Clasico » Show în tribune făcut de Rolling Stones
Barcelona - Real Madrid
Scenografie spectaculoasă pe tot stadionul la El Clasico » Show în tribune făcut de Rolling Stones
Boloca, show în Sassuolo - Bologna » Românul care refuză naționala a marcat un gol de senzație în Serie A
ITALIA
Boloca, show în Sassuolo - Bologna » Românul care refuză naționala a marcat un gol de senzație în Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  29 Octombrie 2023, 08:43

Da draga Stanciu ,dar si ceilalti au jucat in 9 din min.41 la 0-0. Asta nu ai trecut in titlu.Am vazut meciul si articolul nu ma intereseaza dupa ce ai facut omisiunea smechereasca din titlu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează