INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern supralicitează iar pentru Harry Kane » Campioana Germaniei adaugă 10 milioane de euro la precedenta ofertă

Bayern supralicitează iar pentru Harry Kane. Foto: Imago Images
Bayern supralicitează iar pentru Harry Kane. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 17:53 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 17:53

Tottenham va primi o propunere din partea lui Bayern de 80 de milioane de euro în schimbul lui Harry Kane (29 de ani), care nu mai are decât un sezon de contract cu The Spurs. Dar tot este departe de pretențiile londonezior, cifrate la 116 milioane.

Foiletonul Harry Kane la Bayern este departe de a se încheia. Bavarezii au nevoie disperată de un vârf și se concentrează pe căpitanul lui Tottenham, care va împlini luna asta 30 de ani. Proprietarul clubului englez, Daniel Levy, ține însă morțiș la preț, 100 de milioane de lire sterline (116 milioane de euro), chiar dacă golgheterul naționalei Albionului mai are contract până pe 30 iunie 2024. 

Ultima ofertă făcută de campioana Germaniei, 70 de milioane de euro plus bonusuri de performanță, a fost refuzată de către cei de la Tottenham.

Legenda Stelei, atac neașteptat la Florin Niță: „Un nesimțit, nu mai răspunde la telefon! Îi duceam mâncare la stadion, era un amărât”
REACȚIE
Legenda Stelei, atac neașteptat la Florin Niță: „Un nesimțit, nu mai răspunde la telefon! Îi duceam mâncare la stadion, era un amărât”

Oferta de 80 de milioane de euro este limita lui Bayern pentru Harry Kane

Daily Mail susține că bavarezii au pregătită deja o a treia propunere, pe care o vor înainta săptămâna viitoare celor de la Spurs, 80 de milioane de euro, cu 10 milioane sub cota de piață calculată de transfermakt.com. 

O sumă considerabilă, la limita standardelor lui Bayern, dar încă tot departe de pretențiile patronului Levy.

10,4 milioane de europe an este salariul net al lui Harry Kane la Tottenham. The Spurs vor să-i prelungească înțelegerea dincolo de 2024 și să-i mărească substanțial salariul

Harry Kane e alagerea preferată a lui Thomas Tuchel

Niciodată în istoria clubului german nu s-au plătit mai mult de 80 de milioane, francezul Lucas Hernández fiind adus în vara lui 2019 de la Atletico pentru acești bani. „Sunt zece ani de când demonstrează că este un atacant de talie mondială. Harry aduce experiență și calitate", declara recent președintele de onoare Bayern, Uli Hoeness. 

Harry Kane este și alegerea favorită a antrenorului Thomas Tuchel, care are puteri sporite după demiterea directorului sportiv Hasan Salihamidzic.

Este, într-adevăr, o operațiune costisitoare. Dar vorbim despre un jucător ce te poate ajuta imediat. E o garanție. Marchează cu stângul, cu dreptul, cu capul. Cu Kane îți asumi puține riscuri. 

- Uli Hoeness, președinte de onoare Bayern

Citește și:

Fanii lui Newcastle, impresionați de gestul lui Trippier față de Tonali

Alexandru Cicâldău pleacă iar de la Galatasaray » Turcii vor să aducă în locul lui un campion mondial cu naționala Argentinei

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează