INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - HEIDENHEIM 4-2

Bayern trece în fruntea Bundesligii, show Harry Kane » Pariul lui Thomas Tuchel și recordul stabilit de antrenorul advers

Harry Kane șutează spre poarta lui Heidenheim / Foto Imago
Harry Kane șutează spre poarta lui Heidenheim / Foto Imago

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 18:36 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 19:42

Campioana Germaniei, Bayern, a trecut în fruntea clasamentului după victoria cu 4-2 în fața lui Heidenheim

Dar de la 2-0 la pauză, goluri Harry Kane, a fost egalată în trei minute (67, 70). Cele trei puncte au fost rezolvate de rezervele Guerreiro și Choupo-Moting, în ultimele 18 minute. 

Imagini fabuloase cu Adrian Mititelu Jr., în Ghencea, la un Steaua - Universitatea Craiova » Avea doar 13 ani, iar transformarea e uluitoare
FCSB - FCU Craiova
Imagini fabuloase cu Adrian Mititelu Jr., în Ghencea, la un Steaua - Universitatea Craiova » Avea doar 13 ani, iar transformarea e uluitoare

Antrenorul Thomas Tuchel  are 3 „galbene” și a pus pariu că până la finele sezonului nu va luat și un al patrulea, care i-ar aduce o suspendare de-o etapă. Azi a ieșit bine. Antrenorul lui Heidenheim, Frank Schmidt, 600 de meciuri oficiale pe banca echipei!

După victoria din Liga Campionilor, în fața lui Galatasaray (2-1), Bayern s-a conectat ceva mai greu, astăzi, la duelul din Bundesliga cu promovata Heidenheim (4-2). A condus cu 2-0 la pauză, dar a fost mai mult meritul lui Harry Kane, „dublă”, decât rezultatul unui joc de calitate. 

Internaționalul englez a punctat în minutele 14 și 44, golurile 16 și 17 în 11 etape (!), servit de fiecare dată de Leroy Sane, și se părea că multipla campioană a Germaniei va avea o zi ușoară. Numai că în partea secundă a redus turația, iar oaspeții au profitat. 

Manuel Neuer, extrem de nervos: „Să mă pupați în fund!”

În numai trei minute (67-70), pe două gafe ale munchenezilor, Kleindienst și Beste au făcut 2-2. Ceea ce i-a declanșat furia căpitanului Manuel Neuer.

„Să mă pupați în fund”, le-a strigat portarul coechipierilor, care au reacționat imediat. Guerreiro, 3-2 (72), Choupo-Moting, 4-2 (85). Doi jucători veniți de pe bancă!

Thomas Tuchel se ține de pariul pus cu moderatorul Sky. A evitat azi al patrulea „galben”

Bayern a trecut în fruntea clasamentului, un punct în fața lui Bayer Leverkusen, care joacă mâine, iar antrenorul Thomas Tuchel a ieșit cu bine de prima „etapă” a pariului pus cu moderatorul postului de televiziune Sky.

Tip coleric, el are 3 cartonașe galbene și s-a angajat ca până la finele sezonului să nu ia și un al patrulea, care i-ar aduce o etapă de suspendare.

Frank Schmdit, 600 de meciuri oficiale pe banca lui Heidenheim!

Și încă ceva. Antrenorul Frank Schmidt a bifat contra lui Bayern al 600-lea meci oficial pe banca lui Heidenheim! Record! Schmdit e din 2007 pe banca promovatei în Bundesliga!

+6 FOTO

Citiți și alte știri din fotbalul internațional:

Meci nebun în Serie A » Milan avea 2-0 cu Lecce la pauză, dar finalul a fost incredibil

După un nou eșec acasă cu Neftchi, fanii i-au cerut demisia lui Mutu: „Nu înțeleg ce se întâmplă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează