INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Bomba verii! Juventus îi oferă un „cec în alb” lui Guardiola

Guardiola este la City din 2016 Foto: gulliver/gettyimages.com
Guardiola este la City din 2016 Foto: gulliver/gettyimages.com

Articol de - Publicat marti, 11 februarie 2020 12:05

Juventus face tot posibilul pentru a-l atrage în acest an pe Guardiola, chiar dacă acesta mai mare contract până în iunie 2021 cu Man. City.

În ultimii ani, de fiecare dată când Juventus căuta un nou antrenor sau traversa o perioadă mai puțin bună, se vorbea de Pep Guardiola. Și acum, la fel. Povestea a fost reluată de Daily Mail, după ce squadra bianconera a pierdut de două ori în ultimele trei etape și nu mai e prima în Serie A, fiind depășită iar de Inter.

Pentru catalanul în vârstă de 49 de ani, Italia pare a fi continuarea perfectă a călătoriei sale prin cele mai importante cinci campionate europene. După Barcelona (Spania), Bayern (Germania) și Man. City (Anglia), Juventus ar fi o destinație ideală. Sau PSG, dar Serie A îl atrage mai mult decât Ligue 1, ar fi o adevărată provocare pentru el.

Cu titlul pierdut în Premier League în fața lui Liverpool, Guardiola ar pleca de la City dacă ratează și Champions League. Deși mai are contract până pe 30 iunie 2021.

Andrea Agnelli, președintele clubului torinez, nemulțumit de jocul echipei cu Maurizio Sarri, i-ar fi oferit un "cec în alb", anunță cotidianul britanic. Dacă acceptă, Pep va decide termenii contractului.

23,3 milioane de euroeste salariul anual brut al lui Pep Guardiola la Man. City

8 titlurila rând a cucerit Juventus în Serie A, dar acum e pe locul 2, după Inter

Fază genială cu Guardiola la antrenamentul lui City

Citește și:

Cristiano Ronaldo, criză de furie la Juventus » Sarri cere ajutorul senatorilor!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
210676523659315
Klaina Klainutz  •  12 Februarie 2020, 20:01
Postat de Otilia Barbu pe 11 Februarie 2020, 17:11

Guardiola e mult prea domn pentru a antrena batrana, unii ii spun doamna, fotbalului italian, o doamna cam prea condamnata pentru minciuna si coruptie ca sa aiba ceva in comun cu Pep nobilul, atat ca jucator cat si ca antrenor.

Unii chiar cred în Bătrâna Doamnă, și cred că nu sunteți destul de în măsură să vorbiți de JUVENTUS. JUVENTUS este o MARE DOAMNĂ și este foarte respectată, deci despre ce vorbim aici?

341520613173829
Otilia Barbu  •  11 Februarie 2020, 17:11

Guardiola e mult prea domn pentru a antrena batrana, unii ii spun doamna, fotbalului italian, o doamna cam prea condamnata pentru minciuna si coruptie ca sa aiba ceva in comun cu Pep nobilul, atat ca jucator cat si ca antrenor.

deusdat
deusdat  •  11 Februarie 2020, 13:40

Cine se ia după Daily Mail...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează