INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CFR CLUJ - SEVILLA

CFR CLUJ - SEVILLA // Sevilla se întărește înainte de dubla cu CFR Cluj! Spaniolii îl aduc pe Suso, de la AC Milan

Articol de - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 10:59

CFR Cluj și Sevilla se vor duela în 16-imile Europa League, pe 20 și 27 februarie. Înainte de meciul cu CFR, Sevilla se întărește. Clubul andaluz, care a plătit 20 de milioane pentru Youssef En-Nesyri, îl ia și pe Suso, de la AC Milan: împrumut până în iunie 2021, cu obligație de cumpărare de 25 de milioane de euro. 

Dan Petrescu are de ce să fie îngrijorat. Oricum o echipă puternică, Sevilla se întărește și mai mult înaintea meciului cu CFR. După ce l-a transferat pe atacantul marocan Youssef En-Nesyri, pentru care i-a plătit 20 de milioane de euro lui Leganés, îl ia și pe Suso de la Milan. 

Într-un sezon în care a cheltuit nu mai puțin de 160 de milioane în mercato, 140 vara trecută, clubul andaluz nu îl poate achiziționa definitiv acum pe mijlocașul ofensiv Suso, în vârstă de 26 de ani. Dar părțile au găsit un truc pentru a nu avea probleme cu fair-play-ul financiar. Un împrumut pe un sezon și jumătate. Sevilla având obligație de cumpărare în iunie 2021 pentru 25 de milioane de euro.

Suso a fost mereu un jucător apropiat de Julen Lopetegui. A lucrat cu el la naționalele U20 și U21. Și, când era selecționer, i-a oferit și primele apariții în tricoul La Roja. Se reîntâlnesc la Sevilla.  

153 de meciuria jucat Suso la Milan în toate competițiile, marcând 24 de goluri

30.000.000 de euroeste cota mijlocașului spaniol, potrivit transfermarkt.de

Citește și:

Dan Petrescu, pus pe glume înaintea „dublei” cu Sevilla: „Jucăm 7-2-1, poate le punem probleme” :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
189254898748309
Claude SH  •  28 Ianuarie 2020, 13:55

Sigur se întăresc pentru meciurile cu CFR! :))) Se întăresc sa prindă primele 4 locuri pentru Champions League, nu pentru aceasta dubla. Diferența e enorma între fotbalul spaniol și cel mioritic, chiar dacă îl mai dregem cu niște jucători straini care mai de care mai valoroși sau mai puțin valorosi

bazinga
bazinga  •  28 Ianuarie 2020, 13:39

Oricum,CFR nu are nicio sansa cu spaniolii!Exista niste limite si in fotbal,sa fim seriosi....chiar daca mingea e rotunda,jucatorii de la fiecare echipa au tot doi ochi,doua maini,doua picioare....Poate asa va vrea Dumnezeu si nu se mai hazardeaza nimeni....vezi declarata lui Becali dupa meciul lui Steaua cu Chelsea....

andrei.f
andrei.f  •  28 Ianuarie 2020, 13:16

Sevilla elimina cfr cu rezervele, lejer. Ei se intaresc pentru la liga unde vor prinde loc de UCL !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează