INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Chievo - Juventus 2-3 // Ronaldo i-a spart nasul! Sorrentino a ajuns la spital, fără cadoul visat de la Cristiano

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 19 august 2018 12:13

Portughezul Cristiano Ronaldo n-a reușit să înscrie la debutul în Serie A, și din cauza portarului veronez. Acesta și-a dorit șortul negru al atacantului pentru fiica sa, dar a ieșit accidentat pe final chiar de CR7!

Stefano Sorrentino putea fi eroul etapei inaugurale din Serie A. Portarul de 39 de ani l-a exasperat sâmbătă pe Ronaldo cu intervențiile sale. Deși a încasat două goluri, ultimul din partea propriului jucător, Bani, nu s-a predat în fața celui mai scump jucător din istoria fotbalului italian decât după ce Cristiano l-a scos efectiv de pe teren. Portughezul l-a lovit în față, împins și de un adversar, și i-a provocat o fractură de piramidă nazală!

Guler alb în spital!

"Opt parade, un nas rupt și o tomografie negativă. Acesta e bilanțul zilei pentru Sorrentino, ce și-a dorit mult să obțină șortul negru al lui Ronaldo cadou pentru fiica sa. În schimb, s-a ales cu un guler alb la gât", a scris Gazzetta dello Sport, cu o tentă umoristică.

La faza din minutul 87, în care Mandzukici făcuse 3-2 (mingea a depășit linia porții), Cristiano a și pasat cu brațul stâng înainte să-l accidenteze pe portarul gazdelor. Golul s-a anulat cu VAR, Seculin i-a luat locul între buturi lui Sorrentino și n-a putut evita reușita lui Bernardeschi.

"Sunt fericit pentru prima mea victorie la Juventus"
Ronaldo după debutul de la Verona

"Cristiano s-a mișcat bine, se vede că e un jucător diferit, s-a integrat facil în echipă și m-a impresionat. Era însă destinul lui să nu dea gol la primul meci"
Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

8
șuturi a avut Cristiano (4 cadrate), ce a jucat 57 de mingi cu Chievo, a creat două ocazii și a dat 4 centrări și 30 de pase (90% precise). N-a reușit niciun dribling și a pierdut 13 mingi

Citește și:

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia
Superliga
Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia
Rusescu a văzut echipa de start a României și a reacționat: „O surpriză foarte mare. Pe Edi l-a deranjat ceva”
Nationala
Rusescu a văzut echipa de start a României și a reacționat: „O surpriză foarte mare. Pe Edi l-a deranjat ceva”
Slovacia - România 1-0, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 »  Năuceală TOTALĂ la Frankfurt! Primim gol și suntem pe ultimul loc, OUT de la Euro în acest moment
Nationala
Slovacia - România 1-0, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Năuceală TOTALĂ la Frankfurt! Primim gol și suntem pe ultimul loc, OUT de la Euro în acest moment

Știm pe cine ar întâlni România în optimi » Locul 1 în grupă e singurul cu adversar simplu! Pe locurile 2-3, dăm de un COȘMAR

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează