INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DANEMARCA

COVID-19. Fotbal pe Zoom! Spectatorii au văzut meciul din tribune virtuale

Sursă foto: Sports Illustrated
Sursă foto: Sports Illustrated

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 14:31

Fanii lui Aarhus (Danemarca) au asistat, în premieră mondială în era COVID-19, la meciul cu Randers (1-1) din tribune virtuale, cu ajutorul tehnologiei!

Dacă unele cluburi s-au gândit la varianta „drive-in", pentru a-și ține suporterii cât de cât aproape la meciuri, în Danemarca jucătorii i-au și văzut pe fani în tribune. Numai virtual însă, publicul fiind conectat de-acasă prin intermediul tehnologiei. Aarhus a disputat joi seară, pe Ceres Park & Arena, întâiul meci de după restartul Superligii având public asigurat prin platforma video Zoom.

Bucurie online în 90+2!

Fericiții care au putut să prindă un pătrățel pe uriașele monitoare instalate în tribună, în sectoare speciale, s-au putut bucura de primul gol al favoriților în „era COVID-19", marcat în prelungiri de Patrick Mortensen, autorul a 11 reușite în acest sezon. 

Mai ales că a adus un punct în meciul cu Randers (1-1). Iar exemplul revoluționar al lui Aarhus (locul 3) ar putea fi extins în Danemarca.

10.000 de locuri digitaleau fost disponibile la Aarhus, gazdele rezervând două sectoare pentru suporterii neutri și cei ai lui Randers. Arena lui AGF are 22.175 capacitate „reală"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Exemplul vecinilor: maghiarii, primii din Europa cu public la fotbal!

Penalizată cu 12 puncte pentru încălcarea protocolului sanitar, Linz a cedat șefia lui Salzburg!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
180190845824463
Mihnea Iorga  •  29 Mai 2020, 15:53

Dupa fotbalul pe Zoom, o sa ajungeti sa promovati si video.chatul ca minune a secolului XXI si simbol al progresului omenirii...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează