INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COVID-19

COVID-19 oprește din nou sportul! Anunț oficial: „De luni, SUSPENDĂM toate competițiile!” » Se fac doar două excepții

Autoritățile din Cehia au decis să suspende pentru două săptămâni toate competițiile sportive indoor, ca măsură de prevenție împotriva COVID-19
Autoritățile din Cehia au decis să suspende pentru două săptămâni toate competițiile sportive indoor, ca măsură de prevenție împotriva COVID-19

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2020 19:00 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 19:57

Autoritățile din Cehia au decis să suspende pentru două săptămâni toate competițiile sportive indoor, ca măsură de prevenție împotriva COVID-19. Excepțiile: partidele oficiale ale formațiilor din Europa League și cele ale naționalei.

„Potrivit unui nou set de măsuri anti-covid anunțate astăzi de guvernul ceh, toate competițiile sportive, atât la nivel profesionist, cât și la nivel amator, vor fi suspendate timp de 2 săptămâni. Această situație afectează jocurile noastre împotriva celor de Mlada Boleslav și SFC Opava”, a anunțat Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, pe Twitter.

COVID-19 oprește 14 zile sportul în Cehia!

Din cauza numărului mare de testări pozitive la COVID-19 din ultimele zile, autoritățile din Cehia au implementat noi măsuri pentru a reduce răspândirea virusului. Roman Prymula, ministrul Sănătății, a anunțat suspendarea competițiilor sportive indoor pentru următoarele 14 zile. Activitățile sportive în aer liber sunt în continuare permise dacă adună mai puțin de 20 de persoane. 

Măsura intră în vigoare luni, 11 octombrie.

„De luni, toate activitățile sportive vor fi anulate. Activitățile în aer liber pot avea loc dacă adună mai puțin de 20 de participanți. Vom face o excepție doar în cazul meciurilor internaționale, care se vor disputa, bineînțeles, fără spectatori”, a afirmat Prymula.

Sparta Praga, Slovan Liberec și Slavia Praga debutează pe 22 octombrie în grupele Europa League. Naționala Cehiei evoluează duminică, 11 octombrie, cu Israel și miercuri, 14 octombrie, contra Scoției în Liga Națiunilor.

3.138 de testări pozitive la coronavirusa înregistrat Cehia în ultimele 24 de ore

863 de oameni infectați cu COVID-19au decedat în Cehia. 98.498 de persoane au fost depistate pozitiv de la începutul pandemiei. 51.117 s-au vindecat deja

10.7 milioane de locuitoriînsumează populația Cehiei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Zlatan Ibrahimovic a explodat la AC Milan: „Dacă mai faci asta, îți zbor capul de pe umeri!”

Hoții i-au „spart” casa lui Cristiano Ronaldo! Cum a fost posibil jaful și ce i-au furat

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează