Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 09:47 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 11:28

Cristiano Ronaldo a fost omul meciului în Al Nassr – Al Khalaeej, 2-0, în etapa a 12-a din prima ligă din Arabia Saudită.

Startul portughez a fost decisiv pentru echipa sa. A dat un gol, în minutul 26, și o pasă de gol pentru reușita lui Aymeric Laporte, din minutul 58.

Xavi, nervos după ce Barcelona a obținut victoria la ultima fază: „Nu mă așteptam să câștigăm! Nu meritam”
REAL SOCIEDAD - BARCELONA 0-1
Xavi, nervos după ce Barcelona a obținut victoria la ultima fază: „Nu mă așteptam să câștigăm! Nu meritam”

VIDEO Rezumatul meciului Al Nassr – Al Khaleej

După de golul marcat în minutul 10 de Sadio Mane a fost anulat, Cristiano Ronaldo a dat lovitura. Startul portughez a marcat un gol de generic.

Atacantul a primit o minge la 20 de metri de poartă, a culcat un jucător printr-un dribling scurt și a șutat de pe loc. Mingea s-a dus perfect, iar portarul advers nu a avut nicio șansă.

„E cel mai frumos gol al lui Cristiano Ronaldo de când a ajuns în Arabia. E chiar cel mai frumos din ultimii ani”, a scris Marca.

După pauză, Al Nassr a forțat și a reușit să majoreze diferența. După o fază fixă, Cristiano Ronaldo a recentrat în fața porții, de unde Laporte a trimis-o în poartă, stabilind scorul final. 

Cu această victorie, Al Nassr ajunge la 28 de puncte. E la 4 de liderul Al Hilal. De partea cealaltă, Al Khaleej e pe 15, cu 10 puncte.

Citește și:

Sandro Tonali riscă o nouă suspendare » Federația Engleză vrea să afle dacă italianul a pariat și după ce s-a transferat la Newcastle

https://www.gsp.ro/international/campionate/sandro-tonali-pariuri-newcastle-premier-league-ancheta-717365.html

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”