INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Ronaldo scapă de proces! Acuzațiile de viol ale lui Mayorga, respinse

Ronaldo scapă de proces! Acuzațiile de viol ale lui Mayorga, respinse
Ronaldo scapă de proces! Acuzațiile de viol ale lui Mayorga, respinse

Articol de - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 13:03 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 13:06

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a scapat de procesul în care era acuzat de viol de Kathryn Mayorga. Judecătorul procesului civil a explicat că la baza prezentului denunț sunt neregularități.

Problemele din afara gazonului cu justiția ale lui Ronaldo par foarte aproape de rezolvare, chiar dacă situația nu este foarte clară. Acuzațiile aduse starului portughez de Kathryn Mayorga în procesul de viol redeschis în Nevada, pentru o agresiune sexuală suferită în 2009 într-un hotel din Las Vegas, au fost respinse. 

Pentru judecătorul care se ocupă de cazul fostului model, care îi cere atacantului lui Manchester United despăgubiri de până la 200 de milioane de dolari, denunțul urmează să fie respins din cauza unor neregularități.

„Comportament incorect al avocatului lui Kathryn Mayorga"

În fața Curții Federale din Nevada, magistratul Daniel Albregts a explicat, scrie La Gazzetta dello Sport, că acuzațiile se bazează în mare parte pe documente piratate de Football Leaks, care n-ar fi trebuit să se afle în posesia femeii. Mai mult, judecătorul l-a acuzat de „rea credință” pe avocatul Leslie Stovall. 

Clasarea cazului Kathryn Mayorga din cauza comportamentului incorect al avocatului său este un fapt grav, dar este singura sancțiune în consecință pentru a garanta integritatea procesului judiciar”, este justificarea Curții Federale americane. Care, în cazul în care Mayorga ar schimba avocatul, n-ar fi în măsură să spună dacă declarațiile de la dosar sunt bazate pe amintirile sale sau ar fi fost influențate de datele din Football Leaks.

Cristiano Ronaldo: „Total consimțit”

Cristiano a negat mereu acuzațiile de viol ale femeii, susținând că raportul a fost „total consimțit”, și deja în 2019 justiția americană anunțase că ceea ce a declarat Mayorga „nu poate fi probat dincolo de orice dubiu rațional” și a renunțat să continue urmărirea penală. 

În iunie 2009, femeia a chemat poliția din Las Vegas pentru a reclama violul, dar n-a dezvăluit și identitatea presupusului acuzat, astfel încât cazul a fost imediat închis.

Ronaldo i-a plătit 375.000 $

Un an mai târziu, a existat o înțelegere, Ronaldo plătindu-i 375.000 $ pentru a-i cumpăra tăcerea și a renunța la orice proces. Avocații au redeschis însă cazul în august 2018, considerând că acel contract e nul pentru că clienta lor ar fi fost supusă presiunilor (fără dovezi spune judecătorul) ca să accepte. 

Mayorga l-a acuzat atunci deschis pe Cristiano Ronaldo de viol, dar dovezile depuse la dosar nu au convins Curtea din Nevada.

VIDEO Marius Niculae, dezvăluiri incredibile despre Cristiano Ronaldo: „Nu credeam că poate să-mi facă asta”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

France Football a anunțat nominalizările pentru Ballon d'Or: lista completă din care se va alege câștigătorul

Pogba, gata să plece de la United » Se pregătește un supertransfer! Prima reacție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  09 Octombrie 2021, 14:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează