INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIGII FRANȚEI

Critici tot mai dure după finala Cupei Ligii Franței: "E ca sexul fără plăcere. Când apar artificiile, ți se spune să te oprești"

Arbitrul Clement Turpin îi explică lui Falcao faptul că golul său nu a fost validat // FOTO: Reuters
Arbitrul Clement Turpin îi explică lui Falcao faptul că golul său nu a fost validat // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 18:29

PSG a câștigat sâmbătă seara Cupa Ligii Franței, impunându-se cu 3-0 în fața rivalei Monaco.

Victoria lui PSG a fost conetstată însă de monegasci, după ce primele două goluri ale parizienilor au venit din penalty, ambele dictate după consultarea VARÎn plus, Falcao a marcat pentru Monaco la scorul de 0-2, dar tot tehnologia VAR a decis anularea reușitei columbianului. 

Bixente Lizarazu (48 de ani), campion cu Franța la Mondialul din 1998 și Europeanul din 2000, a comentat într-o manieră inedită implementarea tehnologiei VAR în fotbal.

"VAR este ca sexul fără plăcere. În momentul în care apar artificiile, ți se spune să te oprești.

Așa am simțit că e pe stadion. Fanii lui Monaco erau fericiți de reușita lui Falcao, sărbătoreau, iar apoi li s-a spus că trebuie să oprească totul. Tehnologia trebuie folosită mai bine. Trebuie să fie explicată tuturor mai bine, la stadion și televizor", a declarat Lizarazu, potrvit goal.com

"Cu VAR putem ucide fotbalul. Am pierdut patru minute la penalty și patru la golul meu anulat, dar arbitrul a dat numai două minute de prelungiri. Incredibil" 
Radamel Falcao, căpitan Monaco

Vezi și: VIDEO PSG a câștigat a 5-a Cupă a Ligii consecutivă! Scandal cu VAR: "Ceea ce a făcut arbitrul a fost o rușine"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează