INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Cum i-a enervat un jurnalist de la Bild pe șefii lui Tottenham » Harry Kane în turneu, nevasta la Munchen!

Reacția lui Ange Postecoglou la solicitarea jurnalistului Bild // Foto: Imago
Reacția lui Ange Postecoglou la solicitarea jurnalistului Bild // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 10:31 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 10:58

Șefii lui Tottenham i-au retras acreditarea unui jurnalist de la Bild, după ce i-a arătat managerului Ange Postecoglou un tricou cu emblema lui Bayern și numele lui Harry Kane (29 de ani) pe el. Internaționalul englez vrea la campioana Germaniei, iar soția a fost recent la Munchen să caute casă și școală pentru copii.

Tottenham a primit o a treia ofertă de la Bayern pentru Harry Kane. Iar managerul Spurs-ilor, Ange Postecoglou, a făcut apel la o rezolvare cât mai rapidă a situației: „N-aș vrea s-o mai lungim. Nu-i folosește nimănui. Nu cred că este bine nici pentru Harry, nici pentru pentru club”

Postecoglou este cu nervii la pământ, și pentru că nu-i este clar dacă va putea conta sezonul viitor pe liderul și golgheterul echipei, dar și din cauza jurnaliștilor care-l întreabă zilnic despre situația atacantului ori se țin de farse.

Ofertă colosală pentru Harry Kane: 100 de milioane de euro
MERCATO
Ofertă colosală pentru Harry Kane: 100 de milioane de euro

Provocat cu un tricou al lui Bayern și numele lui Harry Kane pe el

Deunăzi, în timpul unei conferințe de presă ținute de Postecoglou la Bangkok, un jurnalist de la tabloidul german Bild, Max Schrader, i-a arătat un tricou cu emblema lui Bayern și numele jucătorului inscripționat pe el. 

Vizibil deranjat, managerul lui Tottenham i-a replicat: „Ce pot sa spun? Nimic! Ai parcurs un drum lung pentru o glumă. Sper să fi meritat.”

Jurnalistului de la Bild i s-a retras acreditarea

Ulterior, purtătorul de cuvânt Anthony Marshall i-a interzis reporterului Bild să pună întrebări suplimentare. Iar seara i-a trimis următorul mesaj pe WhatsApp: „În urma incidentului de la conferința de presă de astăzi, vreau să vă informez, din curtoazie, că am cerut organizatorului jocului nostru de mâine și a celui din Singapore să vă revoce acreditarea”.

Tottenham își caută atacant, după ce Harry Kane a refuzat prelungirea: „Vreau la Bayern”
TOTTENHAM
Tottenham își caută atacant, după ce Harry Kane a refuzat prelungirea: „Vreau la Bayern”

A treia ofertă: 100 de milioane de euro pentru Harry Kane

Kane face parte din lotul deplasat de Tottenham în turneu (Australia, Bangkok, Singapore), însă le-a precizat conducătorilor clubului că nu dorește să-și prelungească acordul scadent în 2024: „Vreau să plec la Bayern. Acum sau vara viitoare”. 

Președintele Daniel Levy le-a refuzat nemților două oferte, una de 70 de milioane de euro plus bonusuri, alta de 93 de milioane, dar aceștia speră să-l convingă cu o a treia, cifrată, se pare, la 100 de milioane de euro.

3ani este durata contractului propus de Bayern lui Harry Kane. Internaționalul englez este evaluat la 90 de milioane de euro pe transfermarkt.de

Soția lui Harry Kane caută casă la Munchen

În așteptarea unei decizii, soția atacantului, Katie, și unii membri ai familiei au fost la Munchen. Jurnaliștii de la Bild au dezvăluit că s-au interesat de-o casă în cartierul de lux al metropolei, Grunwald, și de-o școală internațională, pentru copii. 

Soții Kane au trei copii, Ivy (6 ani), Vivienne Jane (4) și Louis (2), iar pe drum este un al patrulea. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Mbappé este „pregătit pentru orice” » Ce ar fi dispus să sacrifice pentru a pleca liber de la PSG

O accidentare gravă pune capăt carierei lui David Silva! A jucat un deceniu la Manchester City

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează