INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Sir Alex Ferguson l-a învins la tratative și acum dezvăluie: „Au fost mai dureroase negocierile cu el decât operația mea de șold”

Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 13:21 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 14:13

Considerat un foarte dur negociator, patronul lui Tottenham, Daniel Levy, are la activ două bătălii faimoase. Una cu Guardiola, în 2021, pentru Harry Kane. Adjudecată. Și o alta în 2008, pentru atacantul bulgar Dimitar Berbatov (42 de ani), cu legendarul Sir Alex Feguson (81). Pierdută. 

În tentativa de a-l achiziționa pe Harry Kane (29), Bayern a trezit „monstrul” din patronul lui Tottenham. Daniel Levy, pe numele său, a aflat că nemții au negociat cu jucătorul fără știrea lui și, foarte furios, ar fi afirmat în cercul său de prieteni că-i va face „să sângereze”!

Adrian Mutu pleacă de la Rapid! A acceptat oferta celor de la Neftchi Baku și merge să semneze contractul
Rapid
Adrian Mutu pleacă de la Rapid! A acceptat oferta celor de la Neftchi Baku și merge să semneze contractul

Manchester City a oferit 150 de milioane de euro pentru Harry Kane în 2021

Cât de dur poate fi Levy la negocieri au simțit-o pe pielea lor oficialii cluburilor din Manchester. Pep Guardiola și l-a dorit pe atacantul în vârstă de 29 de ani în 2021. Ca și Bayern, el ajunsese la un acord cu Kane, iar potrivit The Guardian, City era pregătită să pună pe masă 150 de milioane de euro.

Sir Alex Ferguson l-a învins la tratative și acum dezvăluie: „Au fost mai dureroase negocierile cu el decât operația mea de șold”
Daniel Levy, patron Tottenham

Daniel Levy a refuzat și oferta de la Manchester United pentru Harry Kane

Toate tentativele au fost degeaba. Levy n-a cedat niciun milimetru. De hotărârea lui de a nu vinde unei rivale din campionat s-a lovit și celălalt colos din Manchester, United, vara aceasta.

„Diavolii” și-au arătat interesul pentru internaționalul englez aproape în același timp cu Bayern. Mizau pe faptul că, jucătorul intrând în ultimul an de contract, patronul Spurs-ilor va ceda pentru a nu-l pierde gratis în 2024. Însă acesta le-a întors și lor spatele!

213goluri a marcat Harry Kane în Premier League, până acum, în carieră. Recordul îl deține Alan Shearer: 260

De la Dimitar Berbatov niciun jucător de-al lui Tottenham n-a mai semnat cu Manchester United

Levy are oricum o răfuială mai veche cu Manchester United. În 2008, el s-a opus din toate puterile trecerii lui Dimitar Berbatov pe Old Trafford, dar a trebuit în cele din urmă să se recunoască învins. Urmarea? De atunci a avut grijă ca niciun jucător de-al lui Tottenham să nu mai semneze cu United.

Întrebat despre negocierile cu el pentru Berbatov, managerul de la acea vreme al „diavolilor”, Sir Alex Ferguson, a avut o replică fabuloasă: „Au fost mai dureroase decât operația mea de șold!”.

2001este anul în care Daniel Levy a devenit președintele lui Tottenham. Are 61 de ani

Daniel Levy i-a propus un nou contract lui Harry Kane

Bayern? Le-a fost refuzată prima ofertă, de 70 de milioane de euro plus bonsuri, și au înaintat o a doua, cu 23 de milioane mai mare. The Guardian pretinde că Levy o va respinge și pe aceasta și vrea 116 milioane de euro.

În același timp, i-ar fi propus un nou contract jucătorului și speră ca managerul proaspăt instalat, Ange Postecoglou, să-l convingă s-o accepte.

VIDEO. Harry Kane, cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham

Citește și: 

Fenerbahce vrea un român în locul lui Arda Guler, puștiul-minune transferat de Real Madrid! » Anunțul zilei în presa turcă

Mykhailo Mudryk, fotbalistul lui Chelsea, surprins la fast-food în Băneasa

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  07 Iulie 2023, 18:36

Daniel Levy ar trebui sa stie ca banul nu are miros ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează