INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

De ce îi provoacă Harry Kane frustrare unei legende a fotbalului englez: „Îmi vine să vomit!”

Harry Kane, 30 de ani, e golgheter în Bundesliga
Harry Kane, 30 de ani, e golgheter în Bundesliga

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 22:24 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 23:29

O legendă a naționalei Angliei, Rio Ferdinand a mărturisit că îi vine să vomite de fiecare dată când Harry Kane înscrie un hattrick pentru Bayern. El ar fi vrut să-l vadă în tricoul fostei sale echipe, Manchester United

Cu 17 goluri înscrise în primele 11 etape, Harry Kane a stabilit un nou record de eficacitate în Bundesliga. Dacă pentru pentru suporterii și conducătorii lui Bayern este o mare satisfacție, pentru legendarul Rio Ferdinand reprezintă un motiv de frustrare. 

Fanii lui Manchester încep să viseze! Sir Alex Ferguson s-ar putea întoarce la United într-un rol activ!
ANGLIA
Fanii lui Manchester încep să viseze! Sir Alex Ferguson s-ar putea întoarce la United într-un rol activ!

Ferdinand, 45 de ani, 81 de selecții în reprezentativa Angliei și 455 de meciuri în tricoul lui Manchester United, a spus în podcastul său „Five”: „De fiecare dată când îl văd pe Kane cu mingea meciului în mână, după câte un hattrick, îmi vine să vomit”. Motivul?

Kane a fost primul pe lista lui Erik ten Hag la Manchester United. Dar l-a luat Bayern 

Potrivit publicației The Athletic, Kane a fost în fruntea listei de transferuri a managerului Erik ten Hag la Manchester United. Dar degeaba. Atacantul lui Tottenham s-a transferat la Bayern, în schimbul a 100 de milioane de euro.

Ferdinand: „De ce? De ce nu ne-am dus să-l luăm?" The Athletic dezvăluie că directorul sportiv al lui United, John Murtough, și alți oficiali ai clubului au simțit că nu se află într-o poziție bună în negocierile cu Spurs.

Șefii lui Manchester United s-au orientat asupra lui Rasmus Hojlund

Președintele acestora, Daniel Levy, lăsase de înțeles de mai multă vreme că nu-și va da acordul pentru un transfer al atacantului în Premier League, mai ales la o rivală. Și atunci, șefii „diavolilor” s-au orientat asupra danezului Rasmus Hojlund, pe care l-au luat de la Atalanta cu 75 de milioane de euro.

În 15 partide bifate în tricoul lui United, în toate competițiile, Hojlund a marcat 5 goluri. Toate în Liga Campionilor.

Mai puteți citi:

Rezultat șocant în preliminariile EURO 2024 » Fotbalistul aflat sub comanda lui Mutu a marcat de la jumătatea terenului pentru surpriza serii

Haos la Sofia, în timpul meciului Bulgaria - Ungaria » Ultrașii din toată țara s-au unit: bătaie cu jandarmii, mașini incendiate și străzi pline de sânge

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează