INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

De ce s-a răzgândit Zinedine Zidane, după ce a fost aproape să o preia pe Paris Saint-Germain în această iarnă

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 21:36 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 22:42

Zinedine Zidane (49 de ani) a fost aproape de a deveni antrenorul lui Paris Saint-Germain în această iarnă. Francezul a decis să amâne negocierile până la finalul sezonului, pentru a evita duelul din optimile de finală ale Ligii Campionilor cu fosta sa echipă, Real Madrid.

Cotidianul spaniol Mundo Deportivo anunță că Zidane nu ar spune nu unei oferte de la PSG, însă nu dorește să preia echipa chiar înaintea duelului cu Real Madrid, fosta sa echipă. Cum presiunea asupra lui Mauricio Pochettino este la cote înalte, mai ales după ce parizienii au fost eliminați de Nice din Cupa Franței, negocierile ar putea fi reluate la finalul sezonului. 

Singura varianta pentru ca argentinianul să continue pe Parc des Princes ar fi câștigarea UEFA Champions League.

3Ligi ale Campionilor la rând a cucerit Zidane pe banca Realului, în 2016, 2017, 2018

Zidane a fost aproape să o preia pe Paris Saint-Germain

În mai se va împlini un an de la încheierea mandatului lui Zidane la Real Madrid, iar francezul vizează revenirea în circuit. Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, îl consideră pe „Zizou” omul potrivit pentru a gestiona vestiarul plin de vedete cu personalități puternice al parizienilor.

Totuși, cu duelul împotriva Realului la doar două săptămâni distanță, Zidane a pus în „stand-by” negocierile cu parizienii.

De ce s-a răzgândit Zinedine Zidane, după ce a fost aproape să o preia pe Paris Saint-Germain în această iarnă

Paris Saint-Germain, eliminată de Nice în optimile Cupei Franței

Echipa antrenată de Mauricio Pochettino a fost eliminată de Nice în optimile de finală ale Cupei Franței, după 0-0 (5-6 la penalty-uri). Messi și Mbappe au transformat primele două lovituri de pedeapsă, însă al treilea executant, Leandro Paredes a ratat. Donnarumma i-a ținut în joc pe parizieni, reușind să pareze următorul penalty, bătut de Delort. 

A șaptea serie de penalty-uri i-a avut protagoniști pe doi jucători între care există o diferență de vârstă de 20 de ani. Experiența și-a spus cuvântul, Dante (38 de ani) l-a executat cu o „pannenka” pe Donnarumma, în timp ce Xavi Simons (18 ani) fost blocat de portarul Bulka. 

De ce s-a răzgândit Zinedine Zidane, după ce a fost aproape să o preia pe Paris Saint-Germain în această iarnă
Xavi Simons, consolat de căpitanul Presnel Kimpembe după ratarea penalty-ului decisiv

În sferturi, trupa lui Cristophe Galtier o va întâlni pe Olympique Marseille, pe 9 februarie.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  02 Februarie 2022, 14:44

Zizou nu o va prelua pe PSG. as fi in stare sa spun ca niciodata. Zizou vine din Marseille si e arhicunoscut faptul ca un marseillez adevarat nu va semna niciodata cu Paris. e un razboi total la ei intre sustinatorii echipelor. in fine, vom trai si vom vedea...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează