INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CROAȚIA

O vedetă a marii naționale a Croației și-a anunțat retragerea » Mesaj emoționant la adio: „Mă simțeam ca și cum aș fi luat pelerina lui Superman”

Lovren (dreapta), alături de Modric, la sărbătoarea câștigării locului 3 la Mondial (2-1 cu Marcoc în finala mică). Foto: Imago
Lovren (dreapta), alături de Modric, la sărbătoarea câștigării locului 3 la Mondial (2-1 cu Marcoc în finala mică). Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 19:32 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 19:53

Dejan Lovren (33 de ani), argint la Mondialul din 2018 și bronz la CM 2022 cu Croația, părăsește selecționata: „Amintiri care îmi vor rămâne gravate în inimă".

În vârstă de 33 de ani, Dejan Lovren a anunțat că a părăsit naționala Croației. Fundașul central, acum la Lyon (ex-Liverpool), 78 de selecții (16 la Mondial) și 5 goluri pentru naționala „Vatreni”, a făcut parte din cea mai prolifică generație roș-albă, argint la CM 2018 și bronz la CM 2022.

Cum va arăta noul Mondial al Cluburilor în varianta XXL » 4 dintre cele 32 de echipe au calificarea asigurată
CM CLUBURI
Cum va arăta noul Mondial al Cluburilor în varianta XXL » 4 dintre cele 32 de echipe au calificarea asigurată

Dejan Lovren: „Un bărbat cu inimă mare, un om care nu își ascunde emoțiile"

A lăsat în urmă un mesaj emoționant. „Nu mi-e ușor. Când scriu aceste rânduri, încerc să nu plâng, dar știu că voi deja mă cunoașteți, sunt un bărbat cu inimă mare, un om care nu își ascunde emoțiile".

Și-a amintit că "am îmbrăcat prima oară tricoul în șah când aveam nouă ani și nu voi uita niciodată acel sentiment. Mă simțeam ca și cum aș fi luat pelerina lui Superman. Eram puternic, încrezător, întreprinzător, ca supereroii mei preferați".

Nu a uitat nici că ”la un moment dat, pentru a fi dureros de sincer, am vrut să renunț la Vatreni cu mult înaintea orei retragerii. La naiba, eram tânăr și nu aveam prea multă răbdare! Dar am continuat”.

Dejan Lovren: „Am trăit totul cu mândrie imensă”

A încheiat cu cei 4 ani formidabili: „În 2018 și 2022 am trăit totul cu mândrie imensă. Amintiri care îmi vor rămâne gravate în inimă".

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Deținătorul drepturilor TV ale Ligii Campionilor, scuze publice după Liverpool - Real Madrid » Ce s-a putut auzi în direct

Scena care a trecut neobservată la meciul plin de nervi din UCL » Două vedete de la Inter, conflict în toată regula pe teren: „Ar trebui să taci!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează