INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MESAJ

GALERIE FOTO A marcat al doilea gol la națională și a primit un mesaj special: „Cu tine, totul pare ușor”

Gabriely Miranda +16   FOTO
Gabriely Miranda

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2024 09:59 / Actualizat joi, 28 martie 2024 10:55

Endrick (17 ani), atacantul lui Real Madrid, a primit un mesaj special de la iubita lui, Gabriely Miranda (20), după ce a marcat pentru Brazilia în poarta Spaniei, scor 3-3.

Endrick e pe val, și pe teren și în afara lui. A marcat al doilea gol la națională în poarta Spaniei, după ce primul venise pe Wembley, cu Anglia, scor 1-0. Iubita atacantului l-a urmărit la treabă la ambele partide, iar după meciul cu Spania, de pe Bernabeu, i-a transmis un mesaj de dragoste.

foto: Instagram @Gabriely Miranda
foto: Instagram @Gabriely Miranda
foto: Instagram @Gabriely Miranda
foto: Instagram @Gabriely Miranda
+12 FOTO

Gabriely Miranda, mesaj pentru Endrick

În fiecare zi vindeci răni pe care nici măcar nu le-ai provocat tu. Ai sosit când nu mă așteptam la nimic. Ai sosit făcându-mă să mai cred în dragoste. Și în iubirea reciprocă, o iubire bazată pe respect, o iubire de nezdruncinat. Cu tine totul pare ușor, a fi cu tine a devenit un loc magic care îmi ia gândul de la probleme.

Aș vrea să poți vedea prin ochii mei cât de mult te iubesc. Îți mulțumesc pentru fiecare cuvânt, gest, privire, îmbrățișare, sărut, rugăciune, de fiecare dată este ca prima dată.

Este atât de uluitor să vezi toate astea de aproape, să vezi cele mai mari visuri ale tale devenind realitate, să vezi zâmbetul de pe fața ta, este ca și cum ar fi propriile mele visuri”, a scris Miranda, model brazilian, pe Instagram.

Cumpărat cu 45 de milioane de euro de Real Madrid e la Palmeiras, Endrick va ajunge pe „Santiago Bernabeu” la vară. El a marcat împotriva Spaniei chiar pe terenul pe care va juca din sezonul viitor.

Cu Anglia, Endrick a devenit cel mai tânăr marcator din istorie pe Wembley, un stadion inaugurat în urmă cu 101 ani. El are două reușite în 4 meciuri pentru național Braziliei. Și cu Anglia, și cu Spania, atacantul a intrat pe parcurs.

Vezi și:

Cea mai sexy campioană a sportului românesc are un model special în viață: „Pentru vulnerabilitatea pe care o transmitea”
MOTIVAȚIE
Cea mai sexy campioană a sportului românesc are un model special în viață: „Pentru vulnerabilitatea pe care o transmitea”
Hamilton vrea să dea lovitura » Ce a făcut după despărțirea de modelul brazilian
MONDEN
Hamilton vrea să dea lovitura » Ce a făcut după despărțirea de modelul brazilian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
mishu_74
mishu_74  •  28 Martie 2024, 21:56

daaaaaa, textele ei mustesc de dragoste si iubire. :)))) si pozele la fel. sunt sigur ca la fiecare text trimis aluia ii lipeste si o poza cu *** ca sa simta omul cum este sa fi iubit si unde...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  28 Martie 2024, 16:56
Postat de Ubi_Mortus pe 28 Martie 2024, 13:13

Îl joacă asta pe Endrick cum vrea ea, din vorbe și din șolduri...

Articolul are rol didactic. Fetele de la noi, “cele mai frumoase din lume” (ha ha) - ar trebui sā studieze. Ia aici si analizează postările lu’ Brazilianca Micā și, cu ceva efort, o sa ajungi si tu ca ea. In Liga Fetelor Deștepte, nu in Māmāliga. Dar sigur, trebuie sā vrei. Dacā nimic, chiar nimic nu iese, măcar ai avantajul de a te face dupā aceea avocatā, ca AMP.

cashbuz
cashbuz  •  28 Martie 2024, 16:44

Păpușă, mai bine scrie la click, lasă gazeta pentru unii ce scriu despre sport nu întinderi în timpul liber.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează