INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROTEST

Protestul unui campion mondial » Refuză să mai joace la echipa de club și vrea la Chelsea

Enzo Fernandez/ foto Imago Images
Enzo Fernandez/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 21:41 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 22:41

Enzo Fernandez (21 de an), mijlocașul de la Benfica, a transmis clubului portughez că refuză să joace în meciul ce vineri, cu Portimonense (ora 21:00).

Motivul? Enzo vrea să forțeze mâna șefilor de la Benfica pentru a accepta ultima ofertă primită de la Chelsea, de 127 de milioane de euro, potrivit Daily Mail.

Ce gafă! Cristiano a greșit numele țării în care s-a transferat, chiar în conferință » N-a nimerit nici măcar continentul
GAFĂ
Ce gafă! Cristiano a greșit numele țării în care s-a transferat, chiar în conferință » N-a nimerit nici măcar continentul

Enzo Fernandez nu mai vrea să joace la Benfica

Proaspăt campion mondial cu naționala Argentinei și cel mai bun tânăr de la CM 2022, Enzo Fernandez s-a înțeles deja cu Chelsea pentru un transfer în această iarnă. Doar că se lovește momentan de refuzul celor de la Benfica, iar negocierile dintre cele două echipe continuă.

Chelsea a făcut o ultimă oferta de 127 de milioane de euro, ceea ce l-ar transforma pe Enzo Fernandez în cel mai scump transfer realizat de o echipă din Premier League. Londonezii au surprins prin oferta lor, deoarece mijlocașul argentinian are o clauză de 120 de milioane de euro în contractul cu Benfica.

7 meciuria jucat Enzo Fernandez pentru Argentina la CM 2022, unde a fost titular de bază

Enzo Fernandez i-a înfuriat pe conducătorii de la Benfica

Enzo Fernandez s-a întors marți la antrenamentele echipei portugheze, după ce luni a absentat, spre nemulțumirea conducătorilor de la Benfica.

Campionul mondial a încălcat regulile de Revelion și a plecat în Argentina pentru a sărbători trecerea în Anul Nou alături de familie, lucru pe care clubul i l-a interzis. 

În disperarea de a ajunge la Chelsea, Enzo s-ar fi rugat de președintele Rui Costa să accepte oferta londonezilor. Fernandez a ajuns în Portugalia în vara lui 2022, când era adus de la River Plate pentru 14 milioane de euro.

25 de meciuriare Enzo Fernandez pentru Benfica. A reușit 3 goluri și 5 assist-uri

Citește și: 

Ce îl enervează pe Sarri la fotbalul italian: „Am fost în vârf, acum suntem în lumea a treia!”

Oportunitatea văzută de Boloni odată cu transferul lui Ronaldo în Arabia Saudită: „Știu că au ambiții mari!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  04 Ianuarie 2023, 12:49
Postat de tristan pe 04 Ianuarie 2023, 12:23

Nu intelg ce vrea Benfica de fapt..asta nu i jucator de 100 de milioane cum nici Benfica nu are fata de castigatoare de CL

e o stire mincinoasa si gresita din start. Daca are clauza de 120 de mil si este achitata clubul nu se poate opune iar jucatorul este liber sa negocieze. Pt ce ar achita Chelsea 127 cand clauza este 120? Asta e rostul unei clauze.

tristan
tristan  •  04 Ianuarie 2023, 12:23

Nu intelg ce vrea Benfica de fapt..asta nu i jucator de 100 de milioane cum nici Benfica nu are fata de castigatoare de CL

sughibughi
sughibughi  •  04 Ianuarie 2023, 09:27

are si asta tot 6 clase de scoala ca Ronaldo

Vezi toate comentariile (3)
Comentează