INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GOLD CUP

Violențe grave în tribună la Gold Cup » Un fan a fost înjunghiat în gât după o bătaie pe stadion!

Incident teribil duminică noapte, la meciul Mexic - Qatar 0-1. Un suporter mexican a atacat cu cuțitul un grup de alți mexicani și l-a rănit grav pe unul dintre aceștia, lăsându-l sângerând masiv. Foto: Imago
Incident teribil duminică noapte, la meciul Mexic - Qatar 0-1. Un suporter mexican a atacat cu cuțitul un grup de alți mexicani și l-a rănit grav pe unul dintre aceștia, lăsându-l sângerând masiv. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 19:16 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 20:32

Incident teribil duminică noapte, la meciul Mexic - Qatar 0-1. Un suporter mexican a atacat cu cuțitul un grup de alți mexicani și l-a rănit grav pe unul dintre aceștia, lăsându-l sângerând masiv. Poliția din Santa Clara a anunțat că fanul înjunghiat se află la spital în stare critică, dar stabilă.

Mexic a pierdut surprizător al treilea meci al grupei B, 0-1 cu Qatar, dar a terminat oricum prima în grupa B a Gold Cup. Știrea nu este rezultatul, ci faptul că în tribune s-a produs o bătaie într-un grup de 10-12 fani. Unul dintre acești huligani a scos cuțitul deasupra capului și l-a înjunghiat pe un alt suporter mexican în gât, lăsându-l cu sângele șiroind pe piept. 

Un fan a fost înjunghiat în gât la Gold Cup

„Poliția din Santa Clara, orașul unde s-a disputat partida, n-a reușit încă să prindă atacatorui și a anunțat că victima se află la spital în stare critică, însă stabilă", potrivit Daily Mail.

Poliția americană caută doi suspecți implicați în violențele grave din tribunele stadionului Levi\'s și analizează imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a-i identifica pe cei vinovați de producerea incidentului teribil, un bărbat cu barbă și o femeie cu ochelari de soare. 

Polițiștii au apelat la ajutorul spectatorilor care au văzut sau au filmat bătaia să ofere detalii folositoare la arestarea huliganilor. Bărbatul înjunghiat a vărsat sânge peste tot pe scările stadionului și nu și-a dat seama că este rănit la gât decât după ce și-a scos tricoul!

Nu s-a făcut control strict la porțile stadionului

Potrivit martorilor, bătaia a durat circa zece minute și s-a încheiat odată cu rănirea bărbatului, dus de polițiști la ambulanță, în timp ce în jur lumea s-a panicat în tribună, încercând să le arate autorul atacului. Spectatorii au acuzat forțele de ordine că nu au făcut un control strict la bagaje, permițând intrarea unui fan cu cuțitul la meci. 

Poliția din Santa Clara a anunțat și un număr de telefon la care pot suna cei care au asistat la încăierare. Bărbatul cu barbă purtând tricoul naționalei mexicane ar fi fost deja identificat, mai rămâne să fie și prins, în timp ce pentru femeia din preajmă cercetările continuă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maistorkokir
maistorkokir  •  05 Iulie 2023, 03:16

Ma si mir ca astfel de competitii au loc. America joaca impotriva Saint Kitts and Nevis, e non-sense. E ca si cum ar juca Anglia cu San Marino, la Euro (nu in preliminarii).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează