INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA - ROMA 7-1

FIORENTINA - AS ROMA 7-1 // Dzeko, ieșire golănească: l-a scuipat pe arbitru în umilința din Cupa Italiei! Antrenorul Romei are și el mari probleme

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 10:11

Edin Dzeko riscă o suspendare-gigant după ce l-a scuipat pe arbitru, iar antrenorul giallorossilor, Eusebio Di Francesco a primit ultimatum de la patronul Pallotta.

Coșmarul romanilor nu se încheie cu umilința de la Florența! Pentru Edin Dzeko, cel puțin, se anunță o lungă perioadă de timp în tribună, după ieșirea golăneacă pe care avut-o la scorul de 1-4, în minutul 72.

edin dzeko

Foarte nervos din cauza unei decizii de arbitraj, "vârful" bosniac i-a cerut socoteală "centralului" Gianluca Mangianello, pentru ca apoi să-l scuipe pe piept. Mangianello n-a ezitat o secundă și i-a arătat "roșu" direct, iar Gazzetta dello Sport susține că pe Dzeko îl așteaptă "o suspendare-gigant".

Același cotidian anunță că antrenorul Eusebio Di Francesco are zilele numărate în urma jenantei eliminări din Cupa Italiei. La final, el și managerul Monchi le-au cerut scuze fanilor, iar ultimul a afirmat că nu se pune problema demiterii tehnicianului italian.

Numai că patronul James Pallotta vede lucrurile cu totul altfel. El nu mai are răbdare cu Di Francesco și i-ar fi transmis că un eșec cu Milan, duminică, în Serie A, îl va costa postul.

"Sunt dezamăgit de echipă. Mi-e rușine pentru eșecul suferit, dar n-am să-mi dau demisia" Eusebio Di Francesco, antrenor AS Roma

7-1e un scor la care AS Roma a pierdut alte 4 meciuri. Două în Serie A, cu Juventus (1932) și Torino (1947), două în Liga Campionilor, contra lui Man. United (2007) și Bayern (2015)


 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează