INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - LIVERPOOL

GALERIE FOTO Gafe de cascadorii râsului în Arsenal - Liverpool » Ce a putut să facă Alisson

Momentul cu ieșirea lui Allison/ foto Imago Images +21   FOTO
Momentul cu ieșirea lui Allison/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 20:03 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 20:26

Gabriel Martinelli (22 de ani), extrema lui Arsenal, a profitat de o gafă uriașă a lui Alisson în meciul cu Liverpool, din Premier League.

În minutul 67, Gabriel Magalhaes l-a lansat pe Martinelli cu o pasă lungă. Extrema lui Arsenal era în duel cu Van Dijk, în afara careului de 16 metri, însă Alisson a decis să iasă și să respingă.

Doar că a ratat complet mingea și l-a lovit pe Van Dijk în schimb, iar balonul i-a rămasla picior lui Martinelli. Singur cu poarta goală, brazilianul a dus scorul la 2-1. Filmul fazei, în galeria foto de mai jos:

+17 FOTO

Nu a fost singura gafă a lui Allison. În minutul 90+3, brazilianul a luat gol printre picioare de la Trossard, mingea fiind ușor deviată și de Van Dijk.

Gafe de cascadorii râsului în Arsenal - Liverpool » Ce a putut să facă Alisson

Autogol cu mâna în Arsenal - Liverpool

Nu a fost prima greșeală majoră în meci. În prima repriză, Gabriel Magalhaes și-a introdus mingea în propria poartă și a restabilit egalitatea, după ce Saka deschisese scorul.

Nu a fost orice fel de autogol, ci unul cu mâna. Luis Diaz a trimis din cădere spre poartă, iar Gabriel a atins balonul cu mâna, din întoarcere, și l-a trimis în plasă.

Arsenal a deschis scorul după o fază superbă, cu o pasă filtrantă a lui Odegaard care a tăiat toată apărarea adversă. Havertz a rămas singur cu portarul, a rata, minge a ajuns la Saka, iar englezul a împins-o în poarta goală

VIDEO. Jurgen Klopp a fost sunat de dentist în timpul conferinței de prese. Neamțul a stârnit hohote de râs în sală

Citește și:

Barcelona a pornit negocierile » Îl vrea pe antrenorul care i-a provocat cea mai mare umilință din istorie
BARCELONA
Barcelona a pornit negocierile » Îl vrea pe antrenorul care i-a provocat cea mai mare umilință din istorie
Chelsea, dramă fără sfârșit » A 10-a înfrângere. Nu mai pierduse cu Wolves acasă de 45 de ani + Pochettino începe să tremure!
PREMIER LEAGUE
Chelsea, dramă fără sfârșit » A 10-a înfrângere. Nu mai pierduse cu Wolves acasă de 45 de ani + Pochettino începe să tremure!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează