INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

Gică Popescu, dezarmat după ce Ion Țiriac a blocat lucrările la linia de tren Gara de Nord - Otopeni: „Nu mai sunt sigur de nimic”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 11:54

Gică Popescu (52 de ani), consilierul pentru EURO 2020 al prim-ministrului, a comentat oprirea construirii unei căi ferate de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni, care ar putea fi folosită și pentru turneul final din vara viitoare.

  • CONTEXT: Guvernul României încearcă să construiască o cale ferată de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni, care ar putea fi folosită și pentru EURO 2020, dar proiectul a fost oprit după o plângere făcută de Ion Țiriac.
  • Astfel, vineri, Curtea de Apel a decis blocarea construcției, anunță money.ro. Decizia este executorie, dar poate fi atacată la o instanță superioară (DETALII AICI).

„Dați-mi voie să nu comentez o victorie a instanței, dacă este într-adevăr o victorie. Habar nu am. Nu mai sunt sigur de nimic. Atâta timp cât este o decizie a instanței cum să mai pot fi sigur? O să dureze această chestiune, nu am de unde să știu”, a declarat Popescu, conform TV Digi Sport.

La finalul lunii septembrie, Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, și alți parteneri de afaceri au dat în judecată Guvernul României, Ministerul Transporturilor și CFR. Aceștia au acuzat faptul că noua cale ferată va dăuna investițiilor făcute și au reușit, pentru moment, să blocheze construirea porțiunii de drum.

Tronsonul de 3 kilometri urma să se desprindă din linia dintre Gara de Nord și Urziceni și să treacă prin spatele patinoarului ridicat de Ion Țiriac la Otopeni, să traverseze DN1 și să ajungă la Aeroportul Otopeni. 

Linia de cale ferată dintre Aeroportul Otopeni și Gara de Nord ar ajuta la preluarea fluxului de fani care vor ajunge în București la vară, când Capitala organizează patru meciuri de la EURO 2020.

VEZI ȘI:

Ion Țiriac a blocat lucrările la linia de tren Gara de Nord - Otopeni! Decizia luată de Curtea de Apel în legătură cu proiectul pentru EURO 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (38)
steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  13 Octombrie 2019, 13:08
Postat de jenny10 pe 13 Octombrie 2019, 12:34

Un fost INFRACTOR un PUSCARIAS intr-o functie publica in Guvernul Romaniei!!!!Acest infractor fost condamnat pentru hotie sin inselaciune !!!!!Ce RUSINE!!O sa rada toata Europa de tara asta ,si va regreta UEFA pentru alegerea facuta!In Bucuresti nu exista infastructura ,***.

Îți înțeleg mânia proletara vis a vis de Popescu însă pt a fi corecți pana la capăt trebuie sa spunem ca omul și-a recunoscut greșeala chiar înainte de a fi anchetat și a achitat suma aferentă. La Messi de exemplu avem in discuție o suma mult mai mare și a fost condamnat cu suspendare ... De asemenea, spre deosebire de prietenul lui nea Ovi, “stelistul” mm, Popescu înțelege ca o hotărâre a Instanței se respecta, ai nemulțumiri le adresezi Tribunalului nu te lamentezi pe la TV ...

jacques_collin
jacques_collin  •  13 Octombrie 2019, 12:24

UEFA o să regrete amarnic că ne-au acordat 4 meciuri la Euro "20,20". Stadioanele nu-s gata, de metrou nici nu mai vb. Acum și asta cu calea ferată care nu va fi gata.. Rușine! Încă o dată ne-am făcut de râs. Bișnițarii și taxiurile clandestine își freacă mâinile de bucurie.

alegsandru
alegsandru  •  13 Octombrie 2019, 13:09
Postat de spion_kop pe 13 Octombrie 2019, 12:58

pai cum sa discute decizia instantei un fost condamnat pentru hotie si inselaciune? mai ales un fost puscarias ajuns consilier intr-un guvern ***, plin de smenari, de *** si ***, o ancheta facuta cum trebuie ar scoate la iveala motivele si rariunea unui astfel de contract semnat de fosti puscariasi pt viitori puscariasi.

Mai asteapta un picutz ca vin bajetii si iti dau de nu mai stii pe unde sa iesi. Romanii trebuie pedepsiti, foamea e buna, caleste.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează