INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

EXCLUSIV „Turcul” Gigi Mulțescu, devastat după cutremurele de astăzi: „Mi se strânge sufletul, văd zone unde am muncit”

Urmările cutremurelor de astăzi din Turcia // sursă foto: Imago Images +14   FOTO
Urmările cutremurelor de astăzi din Turcia // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 14:22 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 15:15

Gigi Mulțescu, 71 de ani, a privit în această dimineață imaginile de groază produse de cutremurele puternice care au zguduit Turcia într-o zi neagră, 6 februarie, pentru istoria lumii. 

  • Primul cutremur de 7,8 grade pe scara Richter a avut loc la ora 04:17 dimineață, la adâncimea de 17,9 de kilometri, în partea de sud a țării, în provincia Gaziantep. 
  • Al doilea seism de peste 7 grade s-a produs la o distanță de circa 100 de kilometri de epicentrul primului, la ora 13:25. 
  • Bilanțul victimelor este în continuă creștere, toți mai mulți oameni sunt extrași de sub dărâmături.
Șocul anului în fotbalul englez » Manchester City ar fi încălcat peste 100 de puncte din regulamentul Premier League și riscă depunctarea sau chiar excluderea din campionat! Reacția „cetățenilor”
MANCHESTER CITY
Șocul anului în fotbalul englez » Manchester City ar fi încălcat peste 100 de puncte din regulamentul Premier League și riscă depunctarea sau chiar excluderea din campionat! Reacția „cetățenilor”

Gigi Mulțescu, antrenorul cu pașaport turcesc, devastat după cutremurele de astăzi

Reputatul tehnician român, poreclit de mulți prieteni „Turcul”, a urmărit toată ziua informațiile furnizate despre situația din țara dragă sufletului lui, totodată țara ce i-a oferit pașaport, întrucât nea Gigi are și pașaport turcesc. 

Mulțescu are prieteni în diverse zona afectate de cutremur, mai ales că a lucrat în toată Turcia. A început la Samsun (1993-1996), a continuat la Kayseri, Adana, Ankaragucu și Gaziantep.

Foto: Imago
Foto: Imago
+10 FOTO

„Sunt cu ochii la televizor. Mi se strânge sufletul, văd zone unde am muncit. Așa e viața, imprevizibilă, iar viața alternează cu moartea. Nu știu ce gânduri aș putea emite eu acum despre greu încercatul popor turc. 

Cuvintele nu sunt de ajuns pentru tragedia oamenilor. Urmăresc evenimentele de acest gen și îmi continui viața în familie. Duc și eu bătrânețile așa cum pot, am sprijinul familiei. Mă simt bine pentru a face efort normal”, a comentat Mulțescu pentru Gazeta Sporturilor.

Așteptăm să se materialieze un plan de salvare al clubului Dinamo, așa cum am înțeles că ar exista, Doamne ajută să fie bine! Eu cât am putut, am salvat ce-am putut. Nu mai pot să duc războaie, nu mă mai ajută corpul pentru bătălii puternice. Dar pot ajuta oricând, în rest.

- Gigi Mulțescu

Mai multe știri despre dezastrul din Turcia: 

Mesaj tulburător al unui nume mare în Turcia: „Aici e numai suferință, au murit mulți oameni. Vă rog, ajutați-ne!”. Toate competițiile, suspendate! Mulți sportivi, prinși sub dărâmături

Prima reacție a lui Alexandru Maxim, fotbalist la Gaziantep, după cutremurul devastator din Turcia + Dorinel Munteanu: „Sunt foarte multe replici, și acum câteva minute au fost câteva”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează