INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Griezmann se întrece în ratări la Barcelona, iar anturajul său lansează atac după atac la adresa lui Messi » Noi declarații tăioase

Antoine Griezmann, Barcelona // foto: Guliver/gettyimages
Antoine Griezmann, Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 14:40 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 15:15

Antoine Griezmann (29 de ani) trece printr-o perioadă dificilă la Barcelona. Atacantul francez a înscris doar 2 goluri în acest sezon, iar tot mai multe persoane din anturajul său îl consideră pe Messi (33) vinovat pentru lipsa de randament.

A trecut mai bine de un an de când Griezmann era transferat de Barcelona în schimbul a 120 de milioane de euro, însă atacantul francez nu a reușit încă să se adapteze la clubul blaugrana. Are evoluții șterse, ia inițiativa prea rar, având în vedere statutul său și banii plătiți pe el, însă cei apropiați lui îl arată cu degetul pe coechipierul său, Lionel Messi.

Unchiul lui Griezmann acuză: „Cu Messi acolo nu este ușor”

După ce Eric Olhats, fostul impresar al lui Griezmann, l-a atacat fără menajamente pe Messi, acum un unchi de-ai francezului face același lucru. „Eram convins că Antoine va avea nevoie de timp să se adapteze. Dar nu credeam că va fi nevoie de un an. Deși, cu Messi acolo, știu ce se întâmplă. Nu este ușor. Sunt lucruri pe care nu le pot spune, însă ceea ce pot dezvălui este că jucătorii nu muncesc suficient de mult. 

Ședintele de antrenament sunt făcute astfel încât să deservească anumiți jucători. Antoine trebuie să muncească, chiar dacă alții nu au nevoie să facă multe pentru a se simți bine. El este opusul: chiar are nevoie să muncească pentru a fi în cea mai bună formă”, a spus unchiul lui Griezmann la canalul de televiziune M6 TV, citat de Marca.

Cu puțin timp înainte ca unchiul lui Griezmann să iasă în prim-plan cu afirmațiile sale, Eric Olhats, fostul impresar al jucătorului francez, a făcut-o.

„Antoine a ajuns la un club cu probleme grave, unde Messi controlează totul. E și împărat, și rege în același timp”, afirmă Éric Olhats în France Football. Cel care i-a fost agent campionului mondial francez până în 2016 susține că „atitudinea sa a fost deplorabilă de la început și l-a făcut să simtă asta. A instituit regimul terorii. Fie ești cu el, fie ești împotriva lui”, a declarat Olhats.

17 goluri și 5 pase decisivea adunat Griezmann la Barcelona, în 57 de meciuri

VIDEO. Profilul lui Antoine Griezmann, jucătorul de 120 de milioane de euro de la Barcelona

Citește mai multe știri despre Barcelona:

AS dezvăluie lista neagră de la Barcelona » Koeman dă afară 6 jucători!

Probleme la Barcelona! Clubul n-a reușit să ajungă la un acord cu Messi și compania, cărora le-a cerut să renunțe la salariile uriașe!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
2528389220528911
Ionut Costache  •  13 Noiembrie 2020, 01:52
Postat de psychokiller pe 12 Noiembrie 2020, 19:12

Esti obtuza Alice ... Barcelona mergea cand Messi mergea, dar Messi nu mai merge de mult timp iar piticul trebuie sa lase ciocul mai mic. Din cauza lui si a sperantei prostesti de revenire (...din moarte/batranete) a lui Messi la zilele lui glorioase, Barcelona a ezitat sa faca modificari majore in stilul de joc si in lot.

Ti se pare ca este altcineva in echipa aia care joaca mai bine? Asa batran si fara chef Messi e 2 clase peste toate transferurile cu tam tam ale Barvelonei din ultimii ani. Din pacate si peste el au trecut anii, iar clubul doar a pierdut in ultimii ani jucatori de supervaloare (ca Xavi, Iniesta, Dani Alves, Neymar si mai nou Rakitic si Suarez), in schimb a adus jucatori doar pt imagine, dar care nu au adus niciun plus echipei ca Griezmann, Dembele sau Coutinho. Cum sa ai in curte un jucator ca Neymar si sa il pierzi? Cum sa dai afara pe Suarez cand nu ai adus nimic?Cum sa ai o aparare care a luat anul trecut 8 de la Bayern + gol aproapr in fiecare etapa si singurul transfer in acest co.partiment sa fie Dest? In contextul asta, nu stiu ce asteptati anul asta de la Messi, cu asemenea lot in spate. Vedeti ca si Realul e in aceeasi criza si acolo s-a pastrat cat de cat un nucleu dar care la randul sau nu e ajutat de noile achizitii (Hazard pare a fi Griezmann-ul Realului).

deusdat
deusdat  •  12 Noiembrie 2020, 20:05

Era Messi s-a terminat. Și cu el în echipă reconstrucția e imposibilă. A ajuns un balast. Trebuia lăsat să plece gratis. Ce rost are să-i plătești 50 de milioane pe an degeaba?

psychokiller
psychokiller  •  12 Noiembrie 2020, 19:12
Postat de Alice Popa pe 12 Noiembrie 2020, 17:28

Griezmann nu are valoare de Barcelona. El s-a remarcat la Atletico; acel sistem i se potriveste, dar nu are nimic comun cu jocul catalanilor. Barcelona este Messi si, daca el nu merge, echipa e mediocra.

Esti obtuza Alice ... Barcelona mergea cand Messi mergea, dar Messi nu mai merge de mult timp iar piticul trebuie sa lase ciocul mai mic. Din cauza lui si a sperantei prostesti de revenire (...din moarte/batranete) a lui Messi la zilele lui glorioase, Barcelona a ezitat sa faca modificari majore in stilul de joc si in lot.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează