INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

live Ultimele ore de mercato în marile campionate din Europa! GSP.ro te ține la curent cu cele tari transferuri ale zilei

Astăzi este ultima zi în care cluburile din marile campionate ale Europei pot face transferuri. foto: Instagram Fabrizio Romano
Astăzi este ultima zi în care cluburile din marile campionate ale Europei pot face transferuri. foto: Instagram Fabrizio Romano

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 21:04 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 22:53

Astăzi este ultima zi în care cluburile din marile campionate ale Europei pot face transferuri.

Fereastra de transferuri din cele mai importante campionate din Europa, Premier League, La Liga, Ligue 1, Bundesliga și Serie A, se închide astăzi, 1 februarie.

GSP.ro te ține la curent cu cele mai importante mutări realizate în ultimele ore ale perioadei de mercato!

Anunț misterios al lui Real Madrid » Vineri, prezentare pe „Santiago Bernabeu” + Decizia în cazul veteranului!
SPANIA
Anunț misterios al lui Real Madrid » Vineri, prezentare pe „Santiago Bernabeu” + Decizia în cazul veteranului!

UPDATE 20:05 / Armando Broja (22 de ani), împrumutat de Chelsea la Fulham: Pentru împrumutul albanezului, Fulham va achita aproximativ 4 milioane de euro. Atacantul se va întoarce pe Stamford Bridge în vară

UPDATE 19:25 / Said Benrahma (28 de ani), cedat de West Ham la Lyon: Francezii vor achita 5 milioane de euro pentru împrumutul algerianului. Pentru un transfer definitiv, Lyon va putea plăti alte 12 milioane.

UPDATE 19:05 / Pablo Fornals (27 de ani) la Real Betis

West Ham l-a cedat pe fotbalistul iberic în schimbul a 6 milioane de euro, la care se pot adăuga alte 4 sub formă de bonusuri.

Bryan Zaragoza (22 de ani) la Bayern Munchen: Campioana Germaniei a anunțat transferul lui Bryan Zaragoza (22 de ani), extrema stângă de la Granada. Spaniolul a fost împrumutat de bavarezi până în vară pentru 5 milioane de euro. Transferul definitiv le va aduce celor de la Granada alte 12 milioane. Suma totală poate ajunge la 20 de milioane, cu 3 milioane sub formă de potențiale bonusuri. Contractul lui Zaragoza cu Bayern va fi valabil până la 30 iunie 2029, la finalul sezonului 2028/2029.

Hugo Ekitike la Eintracht Frankfurt: Atacantul în vârstă de 21 de ani este în drum spre Frankfurt, iar în scurt timp va semna cu Eintracht. Fotbalistul va fi împrumutat de la PSG până în vară, iar nemții îl vor putea transfera definitiv pentru 30 de milioane de euro.

Enes Unal (26 de ani) merge la Bournemouth: Atacantul turc va semna în această seară cu clubul din Premier League. Getafe îl cedează pe fotbalist sub formă de împrumut, dar cu obligativitate de transfer definitiv pentru 16,5 milioane de euro.

Vitinha (23 de ani), cedat de Marseille la Genoa: Fosta echipa a lui Radu Drăgușin l-a împrumutat pe atacant până în vară, când vor avea opțiunea de a-l transfera definitiv pentru 25 de milioane de euro.

Alejo Veliz (20 de ani), împrumutat de Spurs la Sevilla: Înțelegerea nu prevede clauză pentru un posibil transfer al atacantului.

Andrea Belotti (30 de ani) a fost împrumutat de AS Roma la Fiorentina: „violeții” vor achita 750.000 de euro pentru împrumutul atacantului. Nu există clauză de cumpărare.

Orel Mangala (25 de ani) la Lyon: Mijlocașul va face în această seară vizita medicală și va deveni jucătorul francezilor. Nottingham Forest va primi 10 milioane de euro pentru împrumut. Pentru transferul definitiv, Lyon va plăti încă 20 de milioane de euro.

Ryan Kent (27 de ani) merge la Lazio: Fenerbahce a bătut palma cu clubul italian, iar transferul mijlocașului stânga ve deveni oficial în scurt timp.

Mahmoud Dahoud (28 de ani) la Stuttgart: Mijlocașul va fi cedat de Brighton sub formă de împrumut. La finalul sezonului, Stuttgart va putea plăti 10 milioane de euro pentru transferul definitiv.

Yerry Mina (29 de ani) merge la Cagliari: Fundașul trecut pe la Barcelona a fost împrumutat de Fiorentina la Cagliari, care are zi opțiune pentru un transfer definitiv.

Transfer de viitor la Bayern: Bavarezii l-au achiziționat pe puștiul Jonah Kusi-Asare (16 ani). Campioana Germaniei le-a achitat celor de la AIK 6,5 milioane de euro.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

La 39 de ani, Piovaccari a semnat! Unde a ajuns să joace
TRANSFER
La 39 de ani, Piovaccari a semnat! Unde a ajuns să joace
Jose Mourinho plănuiește o mutare de senzație: „Simte că are treburi neterminate acolo”
DORINȚĂ
Jose Mourinho plănuiește o mutare de senzație: „Simte că are treburi neterminate acolo”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
ssLazio
ssLazio  •  01 Februarie 2024, 20:56

Dahoud nu pleaca de la Bournemouth, ci de la Brighton.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close