INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola oprește „robinetul” la Manchester City » Primul nume mare pe care reușește să-l întoarcă din drum

Kyle Walker // Foto: Imago
Kyle Walker // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 17:14 / Actualizat marti, 08 august 2023 18:22

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a reușit să-l convingă pe Kyle Walker, 33 de ani, să rămână. Internaționalul englez era înțeles cu Bayern pentru un contract pe doi ani cu opțiune pentru unul suplimentar.

Pep Guardiola s-a săturat să-și vadă jucătorii importanți cum semnează cu alte cluburi. Și a pus piciorul în prag. După ce Manchester City i-a pierdut pe Riyad Mahrez, plecat în Arabia Saudită, la Al-Ahli, și pe Ilkay Gundogan, ajuns la FC Barcelona, managerul „cetățenilor” a reușit să-l întoarcă pe Kyle Walker din drum.

„Regele
MERCATO
„Regele" fundașilor! Suma incredibilă plătită de Pep Guardiola pentru 15 apărători la Manchester City!

Pep Guardiola i-a făcut lui Kyle Walker o ofertă mai bună decât Bayern

Walker, 33 de ani, mai are contract cu City până-n 2024, dar clubul îi propusese o prelungire cu un singur sezon, așa cum prevede regulamentul intern în cazul jucătorilor trecuți de 30 de ani. Nemulțumit, fundașul era decis să plece în această vară, iar Bayern i-a făcut o ofertă tentantă: acord pe doi ani și opțiune pentru unul suplimentar.

Se și înțelesese cu campioana Germaniei, dar când transferul părea că intră în linie dreaptă a intervenit Pep. Potrivit cotidianului The Athletic, el a reușit să-l convingă pe Walker cu o ofertă care-o bate pe a nemților și în scurt timp, internaționalul englez își va extinde acordul cu Manchester City.

Pep Guardiola a refuzat oferta PSG-ului pentru Bernardo Silva

În ceea ce-l privește pe Bernardo Silva, căruia i-a promis mai demult că-i va da undă verde pentru un transfer, Guardiola ține de preț. Lui PSG i-a respins o primă ofertă.

Internaționalul portughez ar vrea la Barcelona, dar e foarte complicat. Campioana Spaniei are mari probleme financiare și deocamdată nu i-a putut înscrie la Liga spaniolă nici pe jucătorii deja achiziționați!

Potrivit unei clauze din contractul abia semnat, Gundogan ar putea fi liber să plece, dacă gruparea blaugrana nu rezolvă această problemă până duminică, atunci când ia startul în noua ediție de campionat.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Barcelona își pregătește viitorul! A pus mâna pe marea speranță a fotbalului german

Dedesubturile sumelor aiuritoare plătite de saudiți: „Atât a acordat statul fiecărui club mediu sau mic”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
Trotsky
Trotsky  •  09 August 2023, 07:28

Expresia "inchide/opreste robinetul" se refera la intreruperea unei surse continue de bani folositi la achizitii multiple. Cred ca pana si primarita de la 1 ar fi putu sa corecteze titlul ... e greu cu limba română

Vezi toate comentariile (1)
Comentează