INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Harry Kane este deja nemulțumit de aventura la Bayern! Cine se pregătește să-l oferteze pe englez

Pe Harry Kane îl iau durerile de cap văzând jocul lui Bayern / Foto: Imago
Pe Harry Kane îl iau durerile de cap văzând jocul lui Bayern / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 18:46 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 19:02

Harry Kane (30 de ani) începe să regrete că a ales să plece din Premier League. Atacantul englez e deranjat de rezultatele slabe obținute de Bayern, în ciuda celor 29 de goluri și 8 assisturi reușite în 30 de partide jucate pentru bavarezi. Primul club interesat de el este Chelsea, unde ar colabora din nou cu Mauricio Pochettino!

Nu a trecut decât o jumătate de an de la transferul de 95 de milioane de euro de la Tottenham și Harry Kane începe să-și exprime nemulțumirea pentru rezultate lui Bayern. După cele trei înfrângeri consecutive în Bundesliga și Champions League, atacantul englez se gândește dacă nu ar fi cazul să plece la vară. 

Când încep negocierile despre reînnoirea contractului lui Dennis Man cu Parma + cine l-a urmărit din tribune la meciul cu Pisa
ITALIA 2
Când încep negocierile despre reînnoirea contractului lui Dennis Man cu Parma + cine l-a urmărit din tribune la meciul cu Pisa

Football Insider susține că, în ciuda mutării de la The Spurs, golgheterul de 30 de ani se teme că va rămâne fără trofeu și în Germania! La 8 puncte de liderul Bayer Leverkusen, șansele lui Bayern de a-și păstra titlul au scăzut considerabil, din Cupa Germaniei deja a fost eliminată echipa lui Thomas Tuchel și-n Ligă a pornit cu stângul în 2024, eșec (0-1) cu Lazio în turul "optimilor", pe Olimpico din Roma.

Banii nu reprezintă o mare problemă pentru Chelsea

Imediat au apărut zvonurile că ar putea să se transfere, deși are contract cu clubul munchenez până pe 30 iunie 2027! Cotat pe Transfermarkt.de la 110 milioane de euro, Kane i-a atras atenția lui Chelsea, unde ar fi dorit de fostul său manager de la Tottenham, Mauricio Pochettino. Banii nu reprezintă o problemă pentru „The Blues", care au cheltuit în neștire în sezonul 2023-2024.

Tuchel: „E nemulțumit că nu primește suficiente baloane"

Thomas Tuchel a dezvăluit recent că internaționalul englez este nemulțumit că nu primește suficiente baloane din partea colegilor, iar din această cauză Bayern suferă în ofensivă. Fostul bombardier al lui Tottenham s-a plâns că adaptarea la viața din Germania decurge mai greu decât se aștepta.

Totuși, și așa, are o medie de peste un gol înscris pe meci în campionat, iar bilanțul său stagional se ridică la 29 de goluri și 8 assisturi reușite în 30 de partide pentru bavarezi. Asta în timp ce cel mai bun marcator al lui Spurs în Premier League (Cole Palmer) are doar 10 goluri!

Este incredibil felul în care marchează la antrenamente și cum profită de fiecare ocazie. Kane este de clasă mondială, doar că rareori îl regăsim în meciuri
Thomas Tuchel, antrenor Bayern

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Marele Zdenek Zeman a fost operat de urgență. Nu o va mai pregăti pe Pescara!
ITALIA
Marele Zdenek Zeman a fost operat de urgență. Nu o va mai pregăti pe Pescara!
Cel mai rușinos eșec al lui PAOK la Salonic din ultimii 59 de ani! Când a mai pățit-o Răzvan Lucescu!
GRECIA
Cel mai rușinos eșec al lui PAOK la Salonic din ultimii 59 de ani! Când a mai pățit-o Răzvan Lucescu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mralex
mralex  •  20 Februarie 2024, 10:31

Cole Palmer nu joaca la Spurs ci la Chelsea.

boribgue
boribgue  •  19 Februarie 2024, 19:53

Pai, da, Chelsea rupe in PL.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează