INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Harry Kane pune presiune pe Tottenham! Ce ultimatum i-a dat președintelului clubului

Harry Kane pune presiune pe Tottenham. Foto: Imago Images
Harry Kane pune presiune pe Tottenham. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 09:58 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 09:58

Atacantul lui Tottenham, Harry Kane (30 de ani), i-a precizat președintelui Daniel Levy că va rămâne la club până la sfârșitul contractului, în 2024, dacă transferul său la Bayern nu e parafat până în 13 august, când începe un nou sezon în Premier League. Nemții sunt dispuși să-l ia și la anul, gratis, iar jucătorul, dacă se răzgândește, ar putea semna atunci inclusiv cu un club englez, ceea ce Spurs vor să evite.

Oficialii lui Bayern s-au despărțit luni de președintele lui Tottenham, Daniel Levy, fără vreun acord pentru Harry Kane. Moment în care a intrat „în scenă” însuși jucătorul. Tabloidul german Bild și cotidianul britanic Evening Standard dezvăluie că atacantul în vârstă de 30 de ani i-ar fi dat lui Levy un ultimatum.

Imaginea anului 2023 la stadionul Steaua » Mesaj amenințător validat de un jandarm îngăduitor: „Cine calcă duminică în Ghencea își asumă!”
FCSB în Ghencea
Imaginea anului 2023 la stadionul Steaua » Mesaj amenințător validat de un jandarm îngăduitor: „Cine calcă duminică în Ghencea își asumă!”

Harry Kane: „N-ar fi fair să-i las baltă în ultima clipă”

Astfel, Kane e decis să rămână până la expirarea contractului cu Spurs, în 2024, dacă până pe 13 august, data la care ia startul un nou sezon în Premier, transferul său în Bundesliga nu e parafat: „N-ar fi fair față de coechipieri și de managerul Ange Postecoglou să-i las baltă în ultima clipă”.

Atacantul are o înțelegere cu nemții potrivit căreia aceștia sunt dispuși să-l ia și vara viitoare, la parametru zero. Atunci ar exista și posibilitatea ca, dacă se răzgândește, să semneze cu orice mare club englez care-l ofertează, ceea ce Levy vrea să evite cu orice preț.

Evening Standard susține, de asemenea, că Harry ar fi lăsat o portiță deschisă și unei posibile prelungiri a contractului, refuzată categoric acum. Dar numai dacă echipa progresează considerabil. Tottenham a încheiat 2022/2023 pe locul 8, în afara pozițiilor ce asigură prezența în cupele europene.

90 de milioane de euroeste cota de piață a lui Harry Kane pe transfermarkt.de

A treia ofertă pentru Harry Kane este de 95 de milioane de euro

Bild susține că directorul executiv al lui Bayern, Christian Dreesen, și directorul sportiv Marco Neppe i-ar fi prezentat lui Daniel Levy o a treia ofertă, cifrată la 95 milioane de euro. Cu 21 de milioane mai mică decât suma solicitată de londonezi.

Cu Kane, campioana Germaniei s-a înțeles în toate privințele: contract pe 4 ani și salariu cifrat la 24 de milioane de euro anual. Soția jucătorului, Katie, a și fost la Munchen, pentru a vedea mai multe case și o școală internațională pentru copii.

213 goluria înscris Kane în Premier League. În mai trebuiesc 47 ca să egaleze recordul lui Alan Shearer (260)

Citește și:

Louis Munteanu, înapoi în România? „Așteptăm un răspuns”

Silviu Lung junior este aproape de revenirea în Liga 1

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează