INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALAVES - REAL MADRID

Ianis Hagi, pe teren la finalul dramatic din Alaves - Real Madrid » Ce s-a întâmplat sub ochii lui

Articol de - Publicat vineri, 22 decembrie 2023 00:09 / Actualizat vineri, 22 decembrie 2023 08:19

Ianis Hagi (25 de ani) a jucat din minutul 59 pentru Alaves în meciul pierdut pe teren propriu cu Real Madrid, scor 0-1 , în etapa #18 din La Liga. Echipa românului a cedat în prelungiri, deși a avut om în plus pe teren din minutul 54.

Hagi a intrat în locul lui Guridi, când echipa lui juca deja de 5 minute cu om în plus. Nacho, căpitanul lui Real Madrid, fusese eliminat. Ianis nu a strălucit cu Real, a fost în nota echipei. 

A încercat mai multe centrări în careul „albilor”, însă acestea nu și-au atins ținta. Real Madrid a fost mai periculoasă și a controlat meciul și cu om în minus.

MM Stoica, acuzații în direct după CFR - U Cluj: „Nu m-a mirat că a greșit flagrant” » Jucătorul a luat 2 în GSP
CFR CLUJ - U CLUJ 4-0
MM Stoica, acuzații în direct după CFR - U Cluj: „Nu m-a mirat că a greșit flagrant” » Jucătorul a luat 2 în GSP

Cea mai reușită fază a lui Ianis Hagi a venit în minutul 89. A executat perfect un corner cu piciorul stâng, i-a pus mingea pe cap lui Tenaglia, care a trimis modest spre poarta lui Kepa.

Real Madrid a câștigat la limită cu echipa lui Ianis Hagi

Două minute mai târziu, Alaves a acordat gratuit un corner vedetelor de la Real Madrid. Iar madrilenii au profitat de faptul că inferioritatea numerică nu mai contează la fazele fixe. Kroos a centrat ideal în centrul careului, de unde Lucas Vazquez a înscris cu o lovitură plasată de cap. 

Fundașul dreapta a fost lăsat complet singur în 8 metri de jucătorii lui Alaves, care au ratat o șansă mare să obțină ceva din meciul cu Real Madrid. Bascii par unii dintre candidații la retrogradare, nu și-au creat ocazii deși au fost în superioritate numerică timp de 40 de minute.

Alaves e pe locul 16, cu 16 puncte în 18 meciuri, la două poziții de zona roșie. În schimb, Real Madrid a revenit pe primul loc, profitând de remiza celor de la Girona cu Betis, 1-1. Madrilenii și catalanii au câte 45 de puncte, dar elevii lui Ancelotti au câștigat singurul meci direct cu Girona din acest sezon.

Clasamentul din La Liga

Citește și:

Nicolae Stanciu a marcat în poarta echipei lui Reghecampf » Cum s-a terminat duelul românilor din Arabia Saudită
DAMAC - AL TAEE 3-0
Nicolae Stanciu a marcat în poarta echipei lui Reghecampf » Cum s-a terminat duelul românilor din Arabia Saudită
Cota lui Marin, scădere DRAMATICĂ! De 3 ori mai slab ca în urmă cu 4 luni
COTĂ
Cota lui Marin, scădere DRAMATICĂ! De 3 ori mai slab ca în urmă cu 4 luni

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (19)
danglumetu
danglumetu  •  23 Decembrie 2023, 17:29

sa denaturezi in halul asta evolutia astuia, e semn fie de prostie, fie ca amaritul asta a vazut alt meci! sau va fi viitorul purtator de cuvint al farului si acum este in probe? presa spaniola il toaca marunt, cu exemplificari, inclusiv ca vasquez, pe care trebuia sa-l tina ianis, a marcat dintr-o pozitie extrem de comoda, nici urma de ianis prin preajma! altminteri, un articol in ton cu ''prestigiul'' gsp!

Mondo
Mondo  •  22 Decembrie 2023, 15:13

S-au prins si spaniolii de non-valoarea lui Ianis. Italienii l-au dat afara, apoi belgienii, au urmat scotienii, acum spaniolii. Doar "Farul Chior" poate sa-l primeasca. In rugby este turneul celor 5 natiuni, Ianis o sa faca vreo 10 natiuni in turneul lui. In citiva ani il vedem prin Malta sau Andora, titlu "fotbalist cu doua picioare".

klaudiumosoiu
klaudiumosoiu  •  22 Decembrie 2023, 12:48

ianis hagi e un jucator de fotbal bunicel, dar ...... nu e fotbalist. MAI ARE MUUUULT ...... ca sa ajunga la o valoare internationala. PS. NU ARE SANSE SA AJUNGA.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează