INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ianis Hagi, caracterizat dur de presa spaniolă, după 4 luni slabe la Alaves: „Printr-un singur lucru s-a remarcat aici”

Ianis Hagi (stânga) nu l-a putut opri nici el pe Jude Bellingham în această fază // Foto: Guliver/GettyImages
Ianis Hagi (stânga) nu l-a putut opri nici el pe Jude Bellingham în această fază // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 24 decembrie 2023 15:46 / Actualizat duminica, 24 decembrie 2023 19:28

Ianis Hagi (25 de ani) are parte, la final de an, de o caracterizare dură, spaniolii considerând că a fost o mare dezamăgire. „Dacă ar fi să facem topul jucătorilor de la Alaves de la care se aștepta mult mai mult în aceste prime luni de campionat, s-ar număra printre ei, fără îndoială, și Ianis Hagi”, scrie jurnalul Noticias de Alava.

Ianis a avut o șansă importantă să arate ce poate în meciul împotriva lui Real Madrid, însă a risipit-o, având, probabil, cea mai slabă prestație de la transferul la Alaves. Antrenorul Luis Garcia i-a oferit joi seară 31 de minute, în care internaționalul român nu a avut nicio realizare, primind note mici în presa spaniolă. 

Elogii pentru Dennis Man de la antrenorul învinșilor: „E mult peste nivelul din Serie B. Merită să joace la o echipă de top din Serie A!”
ITALIA
Elogii pentru Dennis Man de la antrenorul învinșilor: „E mult peste nivelul din Serie B. Merită să joace la o echipă de top din Serie A!”

Jurnalul local Noticias de Alava a publicat o analiză a jocurilor făcute de Hagi junior și a ajuns la concluzia că decarul alb-albaștrilor a rămas dator și că poate fi inclus în clasamentul celor ce au dezamăgit în acest sezon din lotul echipei basce.

Noticias de Alava: „Ianis nu oferă un plus de calitate"

„Dacă ar fi să facem un top al fotbaliștilor de la Alaves de la care se aștepta mult mai mult în aceste prime luni de campionat s-ar număra, fără îndoială, și Ianis Hagi. Internaționalul român nu a fost până acum acel jucător așteptat să ofere un plus de calitate trupei din Vitoria. 

Minutele sale lipsite de importanță contra lui Real Madrid au sporit senzațiile reci pe care împrumutul său de la Glasgow Rangers continuă să le lase", și-a început caracterizarea cotidianul local Noticias de Alava.

Noticias de Alava scrie că Ianis Hagi s-a remarcat doar prin absență la Alaves

Sursa citată mai scrie că Ianis s-a remarcat prin absență în această primă jumătate a sezonului: „Nici pentru a oferi acele incursiuni de calitate pe care, de exemplu, Guridi le are în fiecare meci, cu atât mai puțin pentru a fi un lider care trage echipa atunci când jocurile necesită un plus de caracter.

Românul în vârstă de 25 de ani a fost considerat cândva una dintre marile promisiuni ale fotbalului european. Celebrul său nume de familie și tehnica rafinată - de fapt, are un bun control al balonului cu ambele picioare - au atras interesul și l-au marcat drept unul dintre mijlocașii ofensivi cu cel mai bun viitor pe scena continentală. Ei bine, steaua lui încă nu strălucește la Alaves!".

Meciul cu Real Madrid a fost unul în care Ianis Hagi trebuia să facă un pas înainte. Și nu l-a făcut. A făcut un joc prost, trebuie să-l recuperăm și să-l trezim
Luis Garcia, antrenor Alaves

598de minute a bifat Ianis Hagi în acest sezon la Alaves, reușind două goluri în Cupa Regelui și un assist în LaLiga, în partida cu Atletico

Citește și alte știri de fotbal internațional

Jurgen Klopp, declarația finalului de an după accidentarea gravă a lui Tsimikas: „I-aș da eu clavicula mea ca să poată juca!”
ANGLIA
Jurgen Klopp, declarația finalului de an după accidentarea gravă a lui Tsimikas: „I-aș da eu clavicula mea ca să poată juca!”
Un fost internațional german a fost condamnat pentru distrugerea proprietății vecinului! Ce au decis judecătorii
GERMANIA
Un fost internațional german a fost condamnat pentru distrugerea proprietății vecinului! Ce au decis judecătorii

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
tata_la_bani
tata_la_bani  •  26 Decembrie 2023, 13:52

Antrenorii echipelor unde a evoluat Printul habar nu au de fotbal si l au folosit constant pe un post gresit. Pozitia care il prinde cel mai bine si unde Ianoș straluceste este cea de baiat de mingii.

tata_la_bani
tata_la_bani  •  26 Decembrie 2023, 13:45

Răutatile haterilor nu conteaza, Ianoș nu este deloc slab, doar ca si-a ales meseria gresit. Pe partea de gresie-faiantă, chiar si rigips/glet el straluceste oricand pe orice santier din lumea asta.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  25 Decembrie 2023, 13:25
Postat de parachioara5 pe 25 Decembrie 2023, 09:00

Yannis o imitatie de fotbalist care nu stie fotbal ...el rateaza singur cu portarul rateaza 11 metri ce pase sa i dea colegii unui ratangiu ...apoi nu alearga in aparare ...cand esti si ratangiu si nici nu stii sa te aperi ce fotbalist esti tu ?...pe cine tinea Yannis la golul lui Real ?...a dat gol un fundas ...unde era Yannis ?

ti-am mai zis.. cand te uiti la TV porneste-l!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează