INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Care este obiectivul fixat de Ianis Hagi la revenirea după accidentare: „Am încercat să mă perfecționez în alte aspecte”

Care este obiectivul fixat de Ianis Hagi la revenirea după accidentare. Foto: Instagram
Care este obiectivul fixat de Ianis Hagi la revenirea după accidentare. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2023 14:11 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 14:19

Ianis Hagi (24 de ani) spune că se simte determinat să revină la Rangers mai puternic decât era înaintea accidentării: "Îmi înțeleg mai mult fotbalul acum. Sunt cu un pas în față”.

Ianis Hagi a revenit după accidentarea gravă la genunchi, care l-a ținut pe tușă un an, și a jucat din nou pentru Rangers în două meciuri. Cel mai mult în Cupa Scoției, 45 de minute contra lui Partick Thsitle (3-2). 

Maxim e „vultur”: a semnat astăzi pe 4 luni cu echipa uriașă din Turcia! Ce salariu va primi
TURCIA
Maxim e „vultur”: a semnat astăzi pe 4 luni cu echipa uriașă din Turcia! Ce salariu va primi

Mijlocașul de 24 de ani susține că este cu un pas în față comparativ cu nivelul avut înaintea rupturii de ligament încrucișat și că-i determinat să revină pe gazon mai puternic ca niciodată: „Îmi înțeleg fotbalul mai mult acum. Am încercat să analizez unde mă potrivesc, cum să-mi maximizez calitățile. Să înțeleg cine sunt ca jucător”.

Care este obiectivul fixat de Ianis Hagi la revenirea după accidentare

Hagi jr. a acordat un interviu pentru site-ul oficial al echipei din Glasgow și a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în ultimul an. 

„Fiecare zi în care mă simt sănătos e una în care sunt fericit. A fost un an dificil. Acum doar acumulez minute, sper să fie din ce în ce mai multe pe măsură ce se strâng meciurile. Obiectivul este să rămân sănătos pe durata întregii săptămâni. Sunt nerăbdător și concentrat să revin cât mai curând posibil și fac tot ceea ce îmi stă în putință pentru a mă întoarce la ce am fost, ba chiar și mai mult de atât”, a spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi s-a perfecționat în alte aspecte

Ianis a progresat pe alte planuri: „Nu am putut să-mi îmbunătățesc nivelul fotbalistic, fiind accidentat, așa că am încercat să mă perfecționez în diferite alte aspecte. 

Am încercat să înțeleg jocul dintr-o altă perspectivă, dintr-un alt unghi, să pricep lucrurile spre care privește un antrenor când vine vorba de tactică. Am încercat să învăț o altă limbă, care mereu e de mare ajutor în fotbal”.

VIDEO. Ianis Hagi, gol la antrenamentul lui Rangers

Citește și:

Atac la arbitraj după Barcelona - Manchester United 2-2. Ambii antrenori s-au plâns de greșeli ale centralului Mariani și ale VAR-ului Pairetto

Aproape a rupt banca! Titularul lui Xavi și-a ieșit din minți când a fost schimbat

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează