INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Icardi a vorbit despre planurile sale de viitor » Cât mai stă la Inter

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 30 martie 2017 10:25

Atacantul argentinian Mauro Icardi a declarat că vrea să rămână până la finalul carierei la Internazionale Milano, punând capăt zvonurilor apărute în ultima perioadă potrivit cărora ar părăsi formația antrenată de Stefano Pioli.

În vârstă de 24 de ani, Icardi a venit la Inter Milano în vara lui 2013 de la Sampdoria în schimbul a 13 milioane de euro. Acesta mai are contract cu Inter până în iulie 2021.

"Am răspuns de multe ori deja: sunt un mare fan al acestui club și sunt foarte fericit la Milano, așa că sper să răman la Inter pentru totdeauna. Mă înțeleg foarte bine cu ceilalți argentinieni și suntem foarte uniți în vestiar, unde toți vorbim limba italiană", a declarat atacantul lui Inter.

Icardi a mai declarat că vrea să înscrie cât mai multe goluri și că abia așteaptă să joace cu Inter în Liga Campionilor.

"Vreau să joc la cel mai înalt nivel cu această echipă. Sunt atacant și am nevoie să înscriu goluri, dar vreau să joace la un nivel superior. Abia să aștept să joc în Liga Campionilor cu acest club", a mai spus argentinianul.

Cu nouă etape înainte de final, Inter se află pe locul 5 cu 55 de puncte, având 8 mai puține față locul 3, care califică în preliminariile UEFA Champions League, ocupat de Napoli

34 de partide a evoluat Icardi în acest sezon în toate competițiile reușind 22 de goluri și 9 assist-uri

Cotat la 50 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, Icardi a evoluat un singur meci pentru naționala Argentinei, în 2013, în înfrângerea administrată de Uruguay scor 2-3.

surse: espnfc.com, football- italia.net, gazzetta.it

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează