INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Prelungește cu Inter și pleacă! Ultimele detalii despre transferul lui Ionuț Radu

Ionut Radu, Foto: Imago
Ionut Radu, Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 20 iunie 2022 12:54 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 14:00

Ionuț Radu (25 de ani) va fi împrumutat la Cremonese, după ce va semna un nou contract până în 2025. Rămâne de stabilit procentul din salariu suportat pe nou promovată.

Săptămâna aceasta va fi rezolvată situația lui Ionuț Radu. Așa cum anunțau agenții săi, Oscar Damiani și Crescenzo Cecere, portarul român nu vrea să mai rămână la Inter pentru a fi, la nesfârșit, rezerva lui Handanovic și aceștia și-au dat acordul în vederea unui transfer sub formă de împrumut. 

Lazio a intrat pe lista de interes pentru Ionuț Radu

Pe adresa fostului căpitan al naționalei de tineret au venit mai mult oferte, de la Cremonese și Empoli, la care s-a adăugat recent Lazio, care-l monitorizează atent, plus o altă variantă din Ligue 1. 

Însă Ionuț Radu a anunțat că preferă să continue în Serie A la o echipă unde să aibă șanse mai mari la titularizare. Din informațiile publicate de Corriere dello Sport, cel mai aproape de semnătura lui ar fi nou promovata Cremonese.

Farul a mai transferat un jucător de la FCSB! Contract pe 3 ani
FARUL
Farul a mai transferat un jucător de la FCSB! Contract pe 3 ani

Inzaghi îi dă drumul lui Ionuț Radu

Antrenorul Massimiliano Alvini, venit în locul lui Fabio Pecchia, îl vrea ca primă soluție pentru postul de goalkeeper, în condițiile în care titularul Marco Carnesecchi, 21 de ani, este tot mai aproape de un transfer la Lazio. Impresarii lui Radu au și programată o întâlnire cu conducerea nerazzurrilor, pentru a discuta detaliile mutării. 

Una agreată și de antrenorul vicecampioanei Italiei, Simone Inzaghi, care, chiar dacă i-a luat apărarea pentru greșeala din meciul de la Bologna, a dat de înțeles că nu se va mai baza pe el și în sezonul viitor.

2 meciuril-au avut în poarta lui Inter pe Ionuț Radu în sezonul trecut, unul în Serie A, celălalt în Cupă

Ionuț Radu câștigă 1,8 milioane pe sezon la Inter Milano

Oficialii lui Cremonese trebuie să se pună de acord cu Inter și în privința perioadei de împrumut, cel mai probabil până la finalul stagiunii următoare, și dacă vor să aibă opțiune de a-l cumpăra definitiv la 1 iulie 2023. Dar cea mai importantă problemă, practic unicul obstacol rămas în perfectarea transferului, este proporția în care va fi împărțită plata salariului portarului. 

Radu câștigă 1,8 milioane de euro net anual și nou promovata ar vrea să suporte cel mult o jumătate din această sumă, în condițiile în care fondul total brut al lotului nu depășește 14 milioane și cel mai bine plătit jucător atinge 1,1 milioane pe sezon. Înainte să plece, lui Radu i se va propune să reînnoiască acordul cu Inter cu un an, până în 2025.

VIDEO. Cristi Munteanu îl consideră nepregătit pe Ionuț Radu: „El este urmașul, dar trebuie să joace”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Boloni, reunire cu jucătorul-problemă: „Are probleme psihice”

Cu iubita acasă, Jack Grealish petrece în Las Vegas cu femei și 116 sticle de șampanie

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
dinamo100
dinamo100  •  20 Iunie 2022, 17:26

Ionut Radu are un potential excelent si are personalitate. E pacat ca s-a infundat la Inter. Trebuie sa plece de acolo urgent intr-un loc unde poate sa joace.

gigimarga2
gigimarga2  •  20 Iunie 2022, 15:29

Un portar cu un mare potential . Sper sa demonstreze .Succes Radule

pErsanu02
pErsanu02  •  20 Iunie 2022, 14:58

Si asta venea sa tina discursuri fale la u21 ... asta care prefera sa fie rezerva pe bani multi decat sa activeze la o echipa. La batranete o sa spuna , ma nepoate am jucat la Inter 15 ani , rezerve neutilizabila. Mare jucator . Mai era suparat ca nu era chemat la nationala mare ... :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close