INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO ȘOCANT! Bătaie în centrul orașului » Fotbalistul lui Newcastle și fratele lui atacați: „Vă omorâm!”. Atenție, imagini dure!

Jamaal Lascelles, atacat în centrul orașului Newcastle. 
Foto: Twitter @ bestgug
Jamaal Lascelles, atacat în centrul orașului Newcastle. Foto: Twitter @ bestgug

Articol de - Publicat marti, 29 august 2023 09:18 / Actualizat marti, 29 august 2023 15:30

Jamaal Lascelles, stoperul lui Newcastle United, fratele lui și un prieten au fost atacați de mai mulți indivizi în plină stradă. Fost căpitan al „coțofenelor”, fundașul în vârstă de 29 de ani ar fi acționat „în legitimă apărare”. Amicul său a ajuns ulterior la spital.

Poliția investighează un incident violent petrecut recent în centrul orașului Newcastle. Implicați, căpitanul lui United, Jamaal Lascelles, fratele său de 19 ani și un prieten.

Nu îl iartă! Decizia lui Gigi Becali după ce Florinel Coman a fost eliminat cu UTA
UTA - FCSB 2-1
Nu îl iartă! Decizia lui Gigi Becali după ce Florinel Coman a fost eliminat cu UTA

L-au amenințat pe Jamaal Lascelles că-l împușcă

Ei tocmai părăsiseră clubul de noapte Chinawhite când se spune că un bărbat i-a dat un cot în gât fratelui lui Lascelles. Un martor ocular a relatat că fundașul „coțofenelor” a intervenit și l-a împins pe atacator.

Apoi, o sticlă de vodcă a fost aruncată către Lascelles, iar un grup de șase până la opt indivizi l-ar fi atacat pe jucătorul în vârstă de 29 de ani. 

Căpitanul „coțofenelor” a reușit să-l împingă pe unul dintre agresori la podea, dar fratele său a fost lovit în figură și sângera. Prietenul lor a fost și el lovit cu piciorul în cap și lăsat inconștient

În timpul conflictului, grupul ar fi amenințat că-l împușcă pe Lascelles.

Jamaal Lascelles a încercat să-și protejeze fratele

Într-un videoclip intrat în posesia tabloidului Daily Mail, jucătorul poate fi văzut când îi cere unuia dinte răufăcători să se calmeze, dar e lovit cu pumnul în față și răspunde cu aceeași monedă. 

Surse din cadrul anchetei demarate de poliție susțin că vedeta lui Newcastle United a acționat în legitimă apărare pe tot parcursul incidentului și a încercat să-și protejeze fratele adolescent.

S-au temut că prietenul era mort

Agresorii au fugit înainte ca serviciile de urgență să sosească și prietenul lui Lascelles să fie dus la spital. Privitorii spun că s-au temut că era mort, dat fiind că a rămas inconștient timp de 15 minute, în timp ce paramedicii făceau eforturi pentru a-l resuscita. 

Șefii lui Newcastle sunt la curent cu incidentul și au văzut videoclipul, iar pentru ziarul amintit au declarat că „va fi tratat intern”.

Lascelles, la Newcastle United din 2014, a fost doar rezervă duminică, la 1-2 cu Livepool. A bifat 225 de meciuri în tricoul „coțofenelor” și este căpitanul echipei din 2016. 

Citește și: 

Rațiu a ratat șansa debutului cu Atletico » Nu e în lotul lui Rayo Vallecano

S-a făcut! Romelu Lukaku revine în Serie A, dar nu la Inter sau Juventus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
imgb
imgb  •  30 August 2023, 03:59

Da' MM Stoica unde-i ?...bataie fara un derbedeu celebru ?

Supersonick13
Supersonick13  •  29 August 2023, 10:46

Din ce cotlon ai ajuns sa comentezi ce legatura are Salah...... am inteles ca esti hatter dar prost nu trebuia sa dovedesti

gojgaru
gojgaru  •  29 August 2023, 10:13

Articol de cancan în concordanță cu circul Sumudica , Becali și fetele de la pagina cinci .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează