INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Joey Barton, vizitat de poliţie de patru ori în trei zile din cauza postărilor de pe Twitter: „Bun venit în Coreea de Nord!”

Joey Barton
Joey Barton

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 16:38 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 17:01

Fostul fotbalist Joey Barton a declarat că a fost vizitat de poliție de patru ori în ultimele trei zile din cauza postărilor sale controversate de pe platforma X, fost Twitter.

Barton acuză că „Marea Britanie se transformă în Coreea de Nord” din cauza restricțiilor la opinie.

Să înceapă licitația! Gigi Becali și Dan Șucu au aflat cât trebuie să scoată din buzunar pentru transferul lui Louis Munteanu
FCSB
Să înceapă licitația! Gigi Becali și Dan Șucu au aflat cât trebuie să scoată din buzunar pentru transferul lui Louis Munteanu

Joey Barton, în atenția polițiștilor din Marea Britanie

Fostul fotbalist al echipelor Manchester City şi Newcastle a fost criticat în acest an pentru mesajele sale jignitoare despre femeile care activează în fotbalul masculin, afirmând că analiştii de sex feminin „nu ar trebui să vorbească cu autoritate” în acest sport, susține news.ro.

De asemenea, el le-a comparat pe comentatoarea Eni Aluko şi pe prezentatoarea Lucy Ward cu faimoşii criminali în serie Fred şi Rose West şi a afirmat că ar înscrie 100 din 100 de penaltyuri împotriva portarului englez Mary Earps.

Luna trecută, el a înfuriat fanii după ce a adresat injurii la adresa portarului Ava Easdon, în vârstă de 17 ani, de la Partick Thistle, în urma prestaţiei tinerei între buturi în finala Cupei Sky Sports.

Acum, Barton a dezvăluit că unele dintre mesajele sale pe X au dus la mai multe vizite ale poliţiei la domiciliul său în această săptămână, iar poliţiştii i-au cerut să dea o declaraţie.

El a spus că vizitele au avut loc în timp ce copiii săi dormeau şi a criticat orice încercare de "intimidare" a familiei sale, spunând că metodele sunt asemănătoare celor din Coreea de Nord.

Joey Barton: „Bun venit în Coreea de Nord!”

„Am fost vizitat de 4 ori în 3 zile de poliţia din Cheshire. Solicitând o declaraţie voluntară despre ceva ce am scris pe Twitter”, a precizat el pe X.

„Inclusiv femei poliţiste care au bătut la uşă la ora 21.30 aseară, când copiii mei erau în pat. Le-am dat informaţiile şi numărul avocatului meu. Apoi el a sunat pentru a aranja când să dau declaraţia. Nu s-a răspuns, aşa că a lăsat un mesaj vocal pentru sergentul care venise prima dată. Ultimele două femei nu ştiau că au fost 3 vizite în 3 zile, se pare! Ori este o mizerie, ori o încercare de a mă intimida pe mine şi pe familia mea. Bun venit în Coreea de Nord!”, a scris fostul fotbalist.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Mitică Dragomir atacă: „O mare porcărie! Corvinul nu ajungea niciodată în finala Cupei”
CRITICI
Mitică Dragomir atacă: „O mare porcărie! Corvinul nu ajungea niciodată în finala Cupei”
Presa din Glasgow îl dă ca și plecat pe Ianis Hagi la noua echipă: „Transferul lui acolo este inevitabil”
SCOȚIA
Presa din Glasgow îl dă ca și plecat pe Ianis Hagi la noua echipă: „Transferul lui acolo este inevitabil”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  19 Aprilie 2024, 17:30

Barton mereu a fost un cocalar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează