INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Pe „modelul Haaland” » Bellingham le-a blocat toate planurile șefilor lui Dortmund pentru sezonul viitor

Jude Bellingham. Foto: Imago
Jude Bellingham. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 16:23 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 17:13

Șefii Borussiei Dortmund nu-și pot face nicio strategie de transferuri, pentru că mijlocașul englez Jude Bellingham (19 ani) nu s-a hotărât deocamdată dacă pleacă la vară. Exact ca Haaland, anul trecut. Favorită să-l ia este Manchester United, dar de el se interesează și Real Madrid. Nemții ar vrea undeva în jurul a 130 de milioane de euro.

Jude Bellingham, 19 ani, este în momentul de față unul dintre cei mai curtați tineri jucători din Europa. Borussia Dortmund l-ar păstra și sezonul viitor, însă nu s-ar opune nici unei vânzări. Dar vrea să obțină în schimbul său undeva în jurul a 130 de milioane de euro.

Problema? Deși e dorit de Manchester United și în discuții cu Real Madrid, Bellingham încă nu s-a decis dacă se transferă sau continuă în Bundesliga. Iar Borussia are probleme în a-și croi strategia de achiziții pentru 2023/2024 întrucât nu știe pe ce bani contează.

GSP a analizat imaginile! Cui i se adresează Andrei Borza cu expresia «p**a mea», după ce Gică Hagi l-a schimbat și a țipat la el?
FCSB - FARUL 2-1
GSP a analizat imaginile! Cui i se adresează Andrei Borza cu expresia «p**a mea», după ce Gică Hagi l-a schimbat și a țipat la el?

Jude Bellingham n-are clauză în contractul cu Borussia Dortmund

Bellingham procedează exact cum a făcut și Erling Haaland anul trecut. Luni întregi i-a ținut pe nemți în joc de glezne, până a ales în cele din urmă să semneze cu Manchester City. La mijlocul lunii mai!

Dar atunci, șefii Borussiei știau că, dacă norvegianul pleacă, mizează pe 75 de milioane de euro, clauza din contractul acestuia. Jude nu are însă așa ceva stipulat în acordul său cu galben-negrii și totul este învăluit în ceață.

Potrivit revistei Sport Bild, Dortmund a creionat două loturi. Unul care-l include pe Belligham, altul fără el. Dar un nume important nu pot achiziționa atâta vreme cât nu știu dacă vor avea banii necesari pentru a finanța un asemenea transfer.

2025e anul în care lui Bellingham îi expiră contractul cu Borussia Dortmund

 Jude a ajuns la Dortmund în 2020, de la Birmingham City, în schimbul a 25 de milioane de euro. În Germania a ajuns repede la un nivel de top, devenind titular în naționala Angliei, pentru care a evoluat la CM 2022. La 19 ani este cel mai bine cotat jucător activ în Bundesliga: 120 de milioane de euro pe Transfermarkt.de.

VIDEO. Rezumat: VFB Stuttgart - Borussia Dortmund 3-3 

Citește și: 

Magic Mike Maignan, despre obiectivul stagiunii: „Important nu e să câștig Liga Campionilor, ci s-o fac mândră pe mama”

Real Madrid, clubul care se luptă cu țări: 32 de semifinale în Ligă și un procent COLOSAL de calificări!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează