INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Favoritul să-l înlocuiască pe Jose Mourinho la Tottenham » E curtat și de Bayern

Julian Nagelsmann, alături de Jurgen Klopp // foto: Guliver/gettyimages
Julian Nagelsmann, alături de Jurgen Klopp // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2021 11:05 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 11:28

Julian Nagelsmann (33 de ani) ar putea să fie înlocuitorul lui Jose Mourinho (58) la Tottenham. Antrenorul portughez și staff-ul lui au fost demiși luni.

Rezultatele modeste ale lui Tottenham din ultima perioadă i-au fost fatale lui Jose Mourinho. Portughezul a fost demis de la conducerea echipei, iar șefii clubului lucrează deja la găsirea unui „principal” care să conducă echipa începând din sezonul următor.

Julian Nagelsmann, la Tottenham?

În următoarea perioadă, Tottenham va fi pregătită de Ryan Mason, managerul de la U19. Antrenorul în vârstă de 29 de ani va fi interimar până la finalul sezonului. Atunci, Tottenham speră să îl aducă pe Julian Nagelsmann, actualul A1 de la RB Leipzig, anunță Daily Mail. Neamțul mai are contract cu trupa din Leipzig până în vara lui 2023, dar interesul lui Tottenham l-ar putea ademeni în afara Germaniei. Pe Nagelsmann îl vrea și Bayern, pentru a-l înlocui pe Hans-Dieter Flick la finalul acestui sezon.

Până acum, Nagelsmann a antrenat doar în Germania. A fost „secund” la echipele U17 de la TSV 1860 și Hoffenheim, apoi a antrenat echipele U19 și pe cea de seniori de la Hoffenheim, înainte de a fi convins de RB Leipzig să schimbe echipa.

Cu RB Leipzig a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor în sezonul 2019/2020, iar în această stagiune ocupă locul 2 în Bundesliga.

516 zilea rezistat Mourinho la Tottenham. În ultimele două decenii ca antrenor, doar la Leiria a stat portughezul mai puțin, între aprilie 2001 și ianuarie 2002

1,77puncte pe meci este media lui Mou la Spurs (în 86 de partide). Este cea mai proastă din cariera de manager! A reușit numai 45 de victorii cu londonezii

Mai multe știri din Premier League:

Ce nebunie! Klopp se ridică împotriva deciziei lui Liverpool: „Ieri am aflat” » Pleacă neamțul? „Patronii să părăsească orașul!” + Protest vehement la Leeds - Liverpool

Revoltă la Manchester United împotriva Super Ligii și a propriilor conducători!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  20 Aprilie 2021, 12:19

Nagelsmann e bun, dar e cam crud pentru campionatul Angliei si presiunea de acolo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează