INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Jurgen Klopp a dat verdictul: "El a fost cel mai bun din istoria fotbalului" + Ironii pentru Ronaldo: "Am un singur selfie în telefon"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 14:36

Jurgen Klopp a acordat un interviu pentru Liverpool TV în care a vorbit despre cel mai mare fotbalist din toate timpurile din punctul său de vedere.

"Tatăl meu mi-a spus întotdeauna, indiferent ce vor spune oamenii în viitor, Pele a fost cel mai bun. Chiar l-am întâlnit când eram analist la Campionatul Mondial din 2006.

Nu sunt genul de persoană care să aibă emoţii, însă transpiram puternic în acel moment. Aşadar, pentru mine, evident că Pele a fost cel mai bun", a spus Jurgen Klopp.

Antrenorul lui Liverpool a vorbit și despre rivalitatea dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi: "Am un singur selfie în telefon. Este cu Messi. Cristiano era şi el în cameră".

Messi și Ronaldo au fiecare câte 5 Baloane de Aur. Ediția din 2018 a prestigiosului trofeu a fost câștigată de Luka Modric.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (28)
red_dogs_united
red_dogs_united  •  22 Decembrie 2018, 15:24

Pele a fost primul mare fotbalist al lumii. Doar ziarul de împachetat pește GSPeste, cunoscut și ca ziarul de casă al mizzeriei Fotbal Club FCSB, a îndrăznit să scrie ca Pele a fost un impostor și să pună tag-ul "pele impostor".

alexbarosanu
alexbarosanu  •  22 Decembrie 2018, 15:22

fotbalul de acum nu se compara cu cel din timpul lui pele! atunci se juca pentru public,era mult,mult mai lent! acum se joaca pentru tv si case de pariuri! jucatorii de acum in timpul lui pele il faceau pe pele sa fie spectator la propriiele meciuri!nici nu ar stii cand se dau golurile! filmarile de atunci sunt edificatoare! echipele lui pele de atunci ar fii rusinate de echipele de juniori de acum! alt timp alta viteza!

baruch
baruch  •  22 Decembrie 2018, 14:53

deci daca a transpirat klopp, asta e. pele a fost cel mai bun :))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează