INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Mbappe și mai mulți colegi din naționala Franței, mesaj la unison după incidentele din Hexagon: „Nu putem rămâne insensibili!”

Incidente în Franța.
Foto: Imago
Incidente în Franța. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 12:27 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 12:55

Mai mulți jucători din naționala Franței au transmis un mesaj comun, în urma incidentelor care au lovit Hexagonul în ultimele zile. 

Context: 

  • În timpul unui control în trafic, Nael M., un tânăr cu origini în Algeria și Maroc, a fost împușcat mortal de către poliția franceză
  • Francezi din întreaga țară au pornit revolte în toate marile orașe din Hexagon 
  • Președintele Emmanuel Macron a desfășurat forțe de ordine de-a lungul marilor metropole franceze, după ce inițial făcuse apel la calm, îndemn pe care francezii nu l-au urmat

Iar acest lucru nu i-a lăsat indiferenți pe mai mulți jucători importanți ai naționalei „cocoșului galic”, precum Kylian Mbappe (24 de ani), fotbalistul celor de la PSG, sau Antoine Griezmann (32 de ani), legitimat la gruparea spaniolă Atletico Madrid

Kylian Mbappe, Antoine Griezmann și Theo Hernandez, mesaj comun după incidentele din Franța

Kylian Mbappe a postat un mesaj emoționant pe rețeaua de socializare Instagram, la secțiune InstaStory. 

„La fel ca toți francezii, am fost surpins și șocat de moartea brutală a tânărului Nahel. În primul rând, toate gândurile noastre se îndreaptă spre el și familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe. 

Desigur, nu putem rămâne insensibili la circumstanțele în care această moarte cu totul de neacceptat a avut loc”, a transmis starul campioanei Franței, PSG

Mbappe și mai mulți colegi din naționala Franței, mesaj la unison după incidentele din Hexagon: „Nu putem rămâne insensibili!”
Sursa foto: Instagram @k.mbappe

Mesajul lui Kylian Mbappe a fost repostat de mai mulți colegi ai acestuia din națională, tot la secțiunea InstaStory: Antoine Griezmann, de la Atletico Madrid, Aurelien Tchouameni, mijlocaș la Real Madrid, Theo Hernandez, fundaș stânga la AC Milan, și Youssouf Fofana, fotbalistul celor de la AS Monaco. 

Franța, lovită de incidente violente în ultimele zile

Vineri, în suburbia pariziană Nanterre, au avut loc ciocniri violente între manifestanți și forțele de ordine, în a treia zi de proteste din Hexagon, scriu cei de la Libertatea. 

Situația a fost una tensionată și în orașele Toulouse și Marseille, manifestanții provovând mai multe incidente, mai arată sursa citată. Vineri dimineața, autoritățile franceze anunțau că peste 400 de persoane fuseseră arestate de forțele de ordine. 

Citește și: 

Cât de departe suntem! Vedeta maghiarilor a ajuns la Liverpool pentru o sumă AMEȚITOARE

Șoc la un club european uriaș! Toată lumea e de vânzare pentru a acoperi datoriile: „Au sunat deja jumătate din Europa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează