INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Kylian Mbappe și colegii săi din atac, criticați de antrenorul lui PSG după eșecul la scor de la Newcastle

Kylian Mbappe și colegii săi din atac, criticați de Luis Enrique. Foto: Imago Images
Kylian Mbappe și colegii săi din atac, criticați de Luis Enrique. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 20:03 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 20:03

Luis Enrique (53 de ani) a dat vina pe ofensiva lui PSG în duelul din Liga Campionilor cu Newcastle (1-4), chiar dacă și-a asumat postura de prim responsabil. Kylian Mbappe (24) a fost de nerecunoscut, iar campioana Franței s-a dezintegrat pe St. James' Park.

Luis Enrique și-a făcut autocritica și a luat asupra lui răspunderea eșecui umilitor suferit miercuri la Newcastle (1-4), în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. Lucho nu și-a menajat jucătorii și i-a atacat în primul rând pe acei din ofensivă, pentru ocaziile puține create și randamentul dat în teren. E evident că întâiul responsabil din atac este Kylian Mbappe, care a făcut un meci mizerabil și a încasat nota 2 în cotidianul L'Equipe.

Dioszegi, răbufnire fără precedent: „Lamentabil! Așa nu se mai poate” + „La Debeljuh nu văd nimic. Aveam așteptări mai mari”
SEPSI
Dioszegi, răbufnire fără precedent: „Lamentabil! Așa nu se mai poate” + „La Debeljuh nu văd nimic. Aveam așteptări mai mari”

Kylian Mbappe și colegii săi din atac, criticați de Luis Enrique

Antrenorul lui PSG a admis că „înfrângerea este justă, dar rezultatul este exagerat. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor, mai puțin de ceea ce au produs în ultimii 30 de metri ai adversarilor”. Aluzia este limpede, din moment ce căpitanul naționalei Franței nu și-a creat nicio mare ocazie la poarta englezilor. 

Gazzetta dello Sport face paralela cu ceea ce i s-a întâmplat lui Messi către finalul aventurii pe „Parc des Princes”. „Antrenorul Luis Enrique e cel care l-a trecut pe banca de rezerve pe Messi, regele Spaniei, și ar putea face în curând la fel și cu Mbappe, regele Franței”, scrie cotidianul roz.

Presa franceză l-a atacat mai dur pe Luis Enrique

Este de menționat și un alt fapt. După 1-4 cu Newcastle, media franceză l-a arătat cu degetul pe Luis Enrique și l-au criticat pentru fantezistul său modul 4-2-4, folosit la Paris, în timp ce tabloidele britanice l-au desființat pe Mbappe. 

Kylian ar trebui să fie liderul naționalei care visează la medalia de aur la JO 2024, iar președintele Emmanuel Macron i-a luat în dese rânduri apărarea protejatului său.

220 de goluriși 98 de pase decisive a reușit Mbappe în 268 de partide disputate la PSG în toate competițiile. În Ligă, KM9 are 41 de goluri și 28 de assisturi în 65 de meciuri

Citește și alte știri:

Se naște un antrenor de TOP în România?! 3 confirmări

De ce Zlatan Ibrahimovic nu e căsătorit, deși e într-o relație de 21 de ani: „O respect și mai mult!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează