INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

UPDATE Kylian Mbappe se joacă cu PSG! Când anunță noua echipă: „S-a terminat” + Marca: „Acord cu Real Madrid”

Atacantul francez Kylian Mbappe, 23 de ani, foto: Imago
Atacantul francez Kylian Mbappe, 23 de ani, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 16 mai 2022 10:05 / Actualizat luni, 16 mai 2022 16:43

Atacantul francez Kylian Mbappe, 23 de ani, declarat a 3-a oară la rând jucătorul sezonului, s-ar putea transfera la Real Madrid. Contractul cu PSG se încheie pe 30 iunie: „Alegerea e făcută”.

UPDATE 13:00 » Marca: Acord Real Madrid – Mbappe

 

Marca, ziarul de casă al clubului Real Madrid, susține că între Real Madrid și Kylian Mbappe există deja una acord. 

Potrivit spaniolilor, cele două părți au ajuns la o înțelegere în urmă cu o săptămână, când francezul a fost la Madrid. Real a acceptat toate cerințele vedetei lui PSG, urmând să cheltuie 200 de milioane de euro pentru prima de instalare și salariu.

Kylian Mbappe anunță după ceremonie despărțirea de PSG? 

În 2019, când a fost ales pentru prima oară jucătorul anului în Ligue 1, Kylian Mbappé declara în timpul galei: „Cred că e timpul pentru mai multă responsabilitate. Poate voi fi fericit la Paris, poate în altă parte, cu un proiect nou". 

Avea 20 de ani atunci și era la PSG de două sezoane. Nu a plecat nici atunci, nici în 2021, deși ultima oară a cerut să fie lăsat să se transfere. 

„E rușinos și deplorabil!” » De ce a fost huiduit Prințul William la finala Cupei dintre Liverpool și Chelsea
Chelsea - Liverpool
„E rușinos și deplorabil!” » De ce a fost huiduit Prințul William la finala Cupei dintre Liverpool și Chelsea

Duminică seară, desemnat MVP-ul campionatului francez încă o dată (al 3-lea trofeu consecutiv, egalând performanța lui Ibrahimovici), KM7 a menținut misterul asupra viitoarei sale destinații: 

„Nu doresc să repet eroarea din 2019, nu vreau să monopolizez ceremonia, nu caut glorie". Nu a ascuns că „veți afla foarte repede, e aproape făcut rezolvat. Alegerea e făcută. Aproape. Trebuie să respectăm toate părțile. Și eu mă grăbesc, însă nu e vorba doar despre mine. Mai lipsesc numai câteva detalii". 

Reporterii au fost insistenți. „Când?", au întrebat. „Voi anunța înaintea următoarei reuniri a naționalei Franței, mult mai devreme". 28 mai este data la care selecționerul Didier Deschamps i-a convocat pe campionii lumii la Clairefointaine. Foarte posibil, Kylian va dezvălui numele noii echipe weekend-ul următor. Sâmbătă, 21 mai, după ultima etapă de Ligue 1, acasă, cu Metz. Posibil să fie despărțirea sa de „Parc des Princes". 

Kylian Mbappe nu mai vrea să-l depășească pe Cavani 

Mbappé nu a afirmat clar, PSG sau Real, dar a lăsat câteva indicii, care duc spre clubul blanco. 

  • Întrebat dacă va încerca să depășească recordul de goluri al lui Cavani la roș-albaștri (200), atacantul cu 168 de reușite la parizieni a replicat zâmbind: „E deja foarte bine să fiu în Top 3". 
  • Spunând „s-a terminat", s-a referit la decizia lui, totuși, ar putea și sugera sfârșitul perioadei PSG. Cinci ani, cu 11 trofee, dar fără Liga Campionilor. Finala din 2020, pierdută în fața lui Bayern (0-1), a fost o dezamăgire. Cupa cu urechi mari poate fi cucerită la Real. 

Cel mai bun jucător în Ligue 1 a treia oară la rând. Trăiesc o imensă mândrie să scriu istorie încă o dată. Această recunoaștere îmi încălzește sufletul. Povestea mea va continua. Niciodată nu sunt mulțumit
- Kylian Mbappé, atacant PSG 

25de goluri a înscris Kylian Mbappé în Ligue 1 în acest sezon, golgheterul campionatului

17assisturi a oferit KM7 în liga franceză, cel mai bun pasator al actualei stagiuni

Citește și: 

O vedetă de la Juventus și-a anunțat plecarea: „Au fost 7 ani de magie!”

AC Milan și Inter au câștigat meciurile din etapa 37! Campioana va fi decisă în ultima rundă

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează