INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

La patru goluri de recordul clubului, Antoine Griezmann este sincer și modest: „Trebuie să merit ca să fiu considerat o legendă a lui Atletico!”

Antoine Griezmann a intrat în istoria lui Atletico. Foto: Twitter
Antoine Griezmann a intrat în istoria lui Atletico. Foto: Twitter

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 13:23 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 14:04

Antoine Griezmann (32 de ani) ar putea doborî, până la finalul anului, recordul de goluri marcate pentru Atletico, deținut de celebrul Luis Aragones. „O să fac tot ceea ce depinde de mine să ating această performanță în fața propriilor suporteri”, a declarat atacantul francez, în interviul acordat pentru Marca.

Dincolo de obiectivele colective fixate la Atletico, Antoine Griezmann are și unul personal. Foarte important pentru cariera la echipa de club. Într-un interviu publicat astăzi de ziarul Marca, atacantul de 32 de ani mărturisește că se gândește la performanța de a deveni cel mai prolific marcator din istoria grupării madrilene:

„Trebuie să merit ca să fiu considerat o legendă a lui Atletico". Internaționalul francez deține statistici remarcabile și în această stagiune, reușind 12 goluri și o pasă decisivă în cele 16 meciuri jucate în toate competițiile.

Griezmann: „Am nevoie să câștig Liga Campionilor"

„Sunt motivat să ajung un fotbalist important la Atletico. Știu că, mai întâi de toate, trebuie să dau motive pentru a deveni o legendă. Acum am multe obiective de atins pentru acest an, dar peste toate rămâne cel de a câștiga Liga Campionilor, am nevoie de acest trofeu. 

N-am reușit niciodată și ar fi ceva de vis. Este o țintă departe de noi acum, dar pentru asta trebuie să muncim din greu dacă ni se ivește posibilitatea de a triumfa".

Griezmann: „Eu prefer să nu mă gândesc la record"

Antoine dezvăluie că nu este obsedat de recordul lui Luis Aragones, 173 de goluri înscrise în tricoul celor de la Atleti: „Mai am câteva goluri să ajung acolo unde nu mi-aș fi imaginat vreodată. 

Tot ceea ce pot spune e că nu va fi la înălțimea emoțiior mele. Prefer să nu mă gândesc și să las să vină totul de la sine. Voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca evenimentul să se producă pe Metropolitano".

Legătura cu fanii a fost mereu foarte bună. Îi simțim cu noi la fiecare meci și știm că pentru adversari e dificil să plece cu un punct de pe Metropolitano. Este esențial să putem să rămânem în top în acest debut de sezon 
- Antoine Griezmann, atacant Atletico

169de goluri și 77 de assisturi a reușit Antoine Griezmann în cele 357 de meciuri disputate pentru Atletico în toate competițile

Citește și

Gest impresionant făcut de Haaland pentru prima sa echipă: câți bani a cheltuit atacantul lui Manchester City
NORVEGIA
Gest impresionant făcut de Haaland pentru prima sa echipă: câți bani a cheltuit atacantul lui Manchester City
Dinamo Kiev e liderul mondial al jucătorilor lansați din propria pepinieră » Cum stă Superliga
STUDIU
Dinamo Kiev e liderul mondial al jucătorilor lansați din propria pepinieră » Cum stă Superliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează