INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Leo Messi a fost la un pas de City » Cine a intervenit decisiv pentru a-l face să renunțe la transfer

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 15:17

În urmă cu un an, după condamnarea de 21 de luni cu suspendare primită după acuzațiile de fraudă fiscală, Leo Messi a vrut să plece de la Barcelona.

Nemulțumit de modul în care a fost tratat de autoritățile spaniole și crezând că este o victimă a războiului Spania - Catalunya, Messi se gândea să plece de la Barcelona, fiind dorit cu insistență de Pep Guardiola la Manchester City, potrivit Mundo Deportivo.

Englezii erau dispuși să dea 180 de milioane de euro, sumă pe care catalanii erau deciși să o refuze, sperând că City nu va achita clauza de 250 de milioane de euro.

Dar totul a început să se schimbe după ce Josep Maria Bartomeu, președintele clubului, și Jordi Mestre, vicepreședinte sportiv, au luat de urgență avionul și au zburat la Miami, pentru a discuta cu Jorge Messi, tatăl jucătorului.

Ulterior, cei doi au mers la locuinţa din Spania a fotbalistului de 29 de ani și au stat 3 ore la discuții cu Messi, încercând să îl convingă pe acesta să nu plece în Premier League.

Intervenția decisivă a fost cea a lui Luis Suarez. Bun prieten cu Messi, atacantul uruguayan l-a chemat la cină pe Messi, iar cei doi au discutat despre viitorul argentinianului. Ziua următoare, Suarez a insistat iar, știind că dacă îl ridică pe Messi de pe canapea și îl duce la antrenamente, unde să aibă balonul la picior, totul se va schimba și acesta va renunța la gândul de a pleca.

Ulterior, Messi a anunțat că își va reduce cu o săptămână vacanța și că va merge cu echipa să joace amicalul cu Celtic, din Scoția, iar șefii echipei au știut că starul Barcei va rămâne pe Camp Nou.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează