INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 1-3

Leo Messi nu mai e la fel fără Cristiano Ronaldo » Statistică îngrijorătoare în El Clasico

Barcelona - Real Madrid 1-3. Leo Messi nu a mai înscris în Clasico din 6 mai 2018, ultimul duel direct cu Cristiano Ronaldo înainte ca portughezul să plece la Juventus. +21   FOTO
Barcelona - Real Madrid 1-3. Leo Messi nu a mai înscris în Clasico din 6 mai 2018, ultimul duel direct cu Cristiano Ronaldo înainte ca portughezul să plece la Juventus.

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 10:55 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 11:02

Barcelona - Real Madrid 1-3. Leo Messi nu a mai înscris în Clasico din 6 mai 2018, ultimul duel direct cu Cristiano Ronaldo înainte ca portughezul să plece la Juventus.

În vara lui 2018, când Cristiano Ronaldo se transfera la Juventus, Leo Messi regreta plecarea sa, spunând că La Liga și El Clasico nu vor mai fi la fel fără CR7 la Real Madrid. Și el parcă suferă nemaivăzându-l în alb pe portughez.

Argentinianul, golgeter all-time al confruntării Barcelona - Real, cu 26 de reușite (opt peste Di Stefano și Cristiano), a marcat ultima oară împotriva albilor pe 6 mai 2018. Exact înainte ca Ronaldo să se despartă de Madrid. Atunci, ambii au punctat la 2-2 pe „Camp Nou".

Leo Messi, nicio reușită în El Clasico din 2018

Din acel moment, după ce a devenit și căpitanul blaugrana (Iniesta părăsise Catalunya pentru Vissel Kobe), Messi nici nu a mai înscris, nici nu a mai pasat decisiv în El Clasico. Șase meciuri directe (patru în campionat, două în Cupa Spaniei), 515 minute jucate fără gol și fără assist.

+17 FOTO

Sâmbătă, Leo a avut o ocazie mare în minutul 24, la 1-1. L-a fentat în careu pe Sergio Ramos și îl mai avea în față doar pe Courtois. A șutat cu dreptul la colțul scurt, dar portarul belgian a plonjat spectaculos și i-a blocat mingea de gol.

6a fost nota primită de Messi în cotidianul catalan Sport pentru meciul de sâmbătă (Mundo Deportivo i-a dat trei stele)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Moment inedit cu Ladislau Boloni! Ce a făcut românul la debutul pe banca lui Panathinaikos

Ilie Dumitrescu a identificat momentul-cheie din Barcelona - Real Madrid 1-3: „Haos total! Degringoladă”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  25 Octombrie 2020, 12:02

Arbitrii au decis învingătoarea, pot fi câte varuri vrei !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează